Bakanlık duyurdu, 'Sınav giriş belgenizi alın'

Kayseri'de Açık Öğretim Okullarından okuyan öğrencileri yakından ilgilendiren duyuruda sistemde fotoğrafı olmayan öğrenciler için önemli bir hatırlatma da yapılmıştır. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Bakanlık duyurdu, 'Sınav giriş belgenizi alın'

Kayseri’de Açık Öğretim Okullarından okuyan öğrencileri yakından ilgilendiren Açık Öğretim Okulları tarafından, 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı'nın birinci dönem sınavlarına katılacak öğrencilere yönelik önemli bir duyuru yayımladı. 23-24 Aralık 2023 tarihlerinde gerçekleşecek olan sınavların giriş belgeleri, 18 Aralık 2023 tarihinden itibaren Açık Öğretim Liseleri Bilgi Yönetim Sistemi üzerinden erişime açıldı.
Öğrenciler, belirtilen tarihten itibaren T.C. Kimlik Numarası/Öğrenci Numarası ve şifreleri ile Açık Öğretim Liseleri Bilgi Yönetim Sistemine giriş yaparak sınav giriş belgelerini alabilecekler. Ancak sistemde fotoğrafı olmayan öğrenciler için özel bir duyuru yapıldı. Bu öğrenciler, 22 Aralık 2023 tarihi mesai bitimine kadar fotoğraflarını Açık Öğretim Liseleri Bilgi Yönetim Sistemine yüklettirdikten sonra sınav giriş belgelerini alabilecekler.
Sınav giriş belgelerinin alınması için öğrencilere tanınan bu ek süre, her öğrencinin sorunsuz bir sınav süreci geçirmesi adına önem taşımaktadır. Fotoğraf yükleme işlemi, öğrencilere en yakın irtibat büroları aracılığıyla gerçekleştirilebilecektir, bu da öğrencilere kolaylık sağlamaktadır.

Bakanlık duyurdu, 'Sınav giriş belgenizi alın'