Bakanlık 8 bin personel alacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, müjdeyi verdi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na 8 bin personel alımı yapılacak. Personel alımına ilişkin ayrıntılar Kayserili vatandaşlarında dikkatini çekti. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Bakanlık 8 bin personel alacak
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de iş arayanların da dikkatini çeken açıklama Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Göktaş Özdemir paylaştı. 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, dün Engelli Vatandaşların Kamu Kurumlarına Yerleştirilmesi Töreni’ne katıldı. Törende konuşan Bakan Göktaş, deprem bölgesine daha fazla destek sağlamak ve hizmetlerin kalitesini artırmak için 8 bin sözleşmeli personel alacaklarının müjdesini verdi. 

Bakanlık 8 bin personel alacak

Göktaş, şimdiye kadar bakanlık tarafından en yüksek personel alımı olacağını ifade ederken konuşmasını şöyle sürdürdü; “Sayın Cumhurbaşkanımızın imzaladığı kararname ile şimdiye kadar bakanlığımıza bir seferde alacağımız en yüksek personel alımını gerçekleştireceğiz. Deprem bölgesine daha fazla destek sağlamak ve hizmetlerimizin kalitesini artırmak için yakın zamanda 8 bin sözleşmeli personel daha alacak, büyük ailemizi daha da genişleteceğiz.”