Bakan Göktaş'tan müjde

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş: 'Bayram sevincini artırmak için ödemeler erkene alındı' dedi. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırlanan Kayseri haber bültenimizde...

Bakan Göktaş'tan müjde
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de yaşayan ve Türkiye Aile Destek Programı'ndan yararlanan vatandaşları yakından ilgilendiren haber Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'tan geldi. Ramazan Bayramı'nın huzur iklimini hep birlikte yaşamak, ailelerimizin bayram sevincini daha da artırmak adına ödemelerin erkene çekildiğini duyurdu.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı ödemelerinin Ramazan Bayramından önce yapılacağını duyurdu.

Bakanlıktan bayram için erken ödeme

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımla Türkiye Aile Destek Programı ödemelerinin Ramazan Bayramından önce yapılacağını duyurdu. Bakan Göktaş yaptığı paylaşımda; 'Ramazan Bayramı'nın huzur iklimini hep birlikte yaşamak, ailelerimizin bayram sevincini daha da artırmak adına Türkiye Aile Destek Programımızın ödemelerini öne çekerek 4 Nisan Perşembe günü hesaplara yatırıyoruz. Hak sahibi tüm ailelerimiz için hayırlı olsun. En değerli varlığımız olan aileyi merkeze alan bakış açısı ve milletimizin yaşam standartlarını daha da yükseltmek hedefiyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz.' ifadelerine yer verdi. 

Aile Destek Programı Nedir?

Aile Destek Programı, ihtiyaç sahibi ailelerin desteklenmesi amacıyla 12 aylık ödeme dönemi ile sınırlı olmak üzere, hanelerin kişi başına düşen gelir tutarına göre belirlenen 4 farklı gelir aralığı için 850-1250 TL tutarları arasında değişen aylık yardım ödenmesini içeren bir yardım programıdır.