Bakan yarın Kayseri'ye geliyor! 618 konutun temelini atacak...

Kayserili Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yarın Kayseri'ye geliyor. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

Bakan yarın Kayseri'ye geliyor! 618 konutun temelini atacak...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserili Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yarın Kayseri'ye geliyor. Bakan Özhaseki Kayseri'de; saat 12.00'da Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi 2’nci etap kapsamında 618 adet konutun temel atma törenine, saat 13.00'da Osman Ulubaş İlkokulu ve ortaokulu temel atma törenine ve saat 14.00'da Ahievran Sinan Kütüphane ve spor salonu’nun açılış törenine katılacak.

Bakan yarın Kayseri'ye geliyor! 618 konutun temelini atacak...

Kayserili Bakan yarın Kayseri'ye geliyor!

Diğer yandan bugün Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesinin 2. Etabında incelemelerde bulunan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç yarın Bakan Özhaseki'nin katılımı ile temel atma töreninin gerçekleşeceğini bildirdi. Başkan Büyükkılıç yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "İnşallah Cumartesi günü başlamış olduğumuz bu çalışmayı hayata geçirecek olan temel atma merasimini çok değerli bakanımız Mehmet Özhaseki’nin katılımlarıyla yapacağız. Şu anda bahsettiğimiz konu 1,5 milyarlık yatırıma geliyor, bir önceki de yine ona yakın rakamdı. Bu anlayış içerisinde Oruçreis mahallemizin dönüşümü için 1000 civarında hak sahiplerinin ihtiyaçlarını karşılamak adına 3 milyar TL’ye yakın rakamın harcandığını gözlemlemekteyiz. Her şeyden önce Sayın Bakanımıza teşekkür ediyorum. Kayseri Büyükşehir Belediyemizin bu konuda yapmış olduğu çalışmalarda hem katkı sağlayacağı hem problemleri aşıp TOKİ’mizin yapmasına hazır hale getirmesinden dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca kentsel dönüşüm birimimize de teşekkür ediyorum."

Bakan yarın Kayseri'ye geliyor! 618 konutun temelini atacak...