Bakan Özhaseki'nin akşam mesaisi

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin akşam mesaisi dikkat çekti. Önce il başkanlığında parti yönetimi ve belediye başkanları ile bir araya gelen Bakan Özhaseki, sonrasında Türkiye'nin köklü gazetelerinden birinin ekibi ile buluştu. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Bakan Özhaseki'nin akşam mesaisi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Fırsat buldukça hafta sonları baba ocağına gelerek etkinliklere katılan Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, bu hafta sonunu da baba ocağında geçirdi. Dün çeşitli açılış ve etkinliklere katılan Özhaseki, bugün ise akşam saatlerindeki mesaisi ile dikkat çekti.

Bakan Özhaseki'nin akşam mesaisi

Akşam saatlerinde ilk olarak AK Parti İl Başkanlığında parti yönetimi ve belediye başkanları ile bir araya gelen Özhaseki, sosyal medya hesaplarından bu buluşmayı; “AK Parti Kayseri İl Başkanlığımızda; İl Başkanımız, Milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız ve kıymetli dava arkadaşlarımızla bir araya geldik. Kayseri'mizde sürdürülen çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Vatan, millet sevdalısı arkadaşlarımızla Kayseri'miz…” ifadeleri ile paylaştı. 

Bakan Özhaseki'nin akşam mesaisi
Bakan Özhaseki daha sonra Kayseri’de bulunan Milliyet Gazetesi ekibi ile bir araya geldi. Bu toplantıya; Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Büyükşehir Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Şaban Çopuroğlu, Murat Cahit Çıngı, Sayın Bayar Özsoy,  Metropol ilçe belediye başkanlarının yanı sıra AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm, Erciyes Anadolu Holding Ceo’su Alpaslan Baki Ertekin, Kayserispor Başkanı Ali Çamlı’nın da katıldığı görüldü. Bakan Özhaseki bu toplantıyı da, “Şehrimizi ziyaret eden kıymetli Milliyet Gazetesi Ailesi ile Kayserimizi konuştuk.” İfadeleriyle sosyal medya takipçileriyle paylaştı.