Bakan Özhaseki neden katılmadı?

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin, Gastronomi Günleri katılıp, rekorlar kitabına giren 1 ton mantı dağıtımına katılmaması merak konusu oldu. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Bakan Özhaseki neden katılmadı?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin, Gastronomi Günleri katılıp, rekorlar kitabına giren 1 ton mantı dağıtımına katılmaması merak konusu oldu.

Bakan Özhaseki neden katılmadı?
Kayseri Lokantacılar ve Pastacılar Odası hem Cumhuriyetin 100. yılı kutlamak hem de Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Gastronomi Günleri katkı sunmak amacıyla farklı bir etkinliğe imza atarak Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde rekor denemesi yaptı.

Bakan Özhaseki neden katılmadı?

5 tonluk dev kazanda 1 ton mantı, 2,5 ton su ile hazırlanan Kayseri Mantısı ile rekor kırıldı ancak Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin bu etkinliğe katılmaması merak konusu oldu. Bakan Özhaseki, Kayseri’de önce Talas’ta Emine Gönen Ortaokulu’nun açılışına, ardından Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Atatürk anıtına çelenk sunma törenine; sonrasında Beyazşehir Mahallesi Dorukan Altuntaş Kuran Kursu açılışına; Talas Mevlana Mahallesi’nde yeni hizmete giren tramvay hattının hizmete girmesi töreni ve son olarak Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’ndeki Kayseri Gastronomi Günleri katıldı. Basın mensupları, etkinlik sahipleri Bakan Özhaseki’nin vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği 1 ton mantı dağıtımına katılacağını bekliyordu. Ancak Bakan Özhaseki’nin mantı dağıtımına katılmadan Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nden ayrılması merak uyandırdı.