Bakan Özhaseki'den muhtara dikkat çeken yanıt: Anamız ağladı...

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki bugün Gaziantep İl Koordinasyon toplantısına katıldı. Toplantıda Bakan Özhaseki ile Gaziantepli Muhtar arasında geçen diyalog Bakan Özhaseki'yi güldürdü. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Bakan Özhaseki'den muhtara dikkat çeken yanıt: Anamız ağladı...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki bugün Gaziantep İl Koordinasyon toplantısına katıldı. Toplantıda Bakan Özhaseki ile Gaziantepli Muhtar arasında geçen diyalog Bakan Özhaseki'yi güldürdü. Bakan Özhaseki o anları X hesabı üzerinden paylaştı.

Bakan Özhaseki, 'O işler öyle olmuyor arkadaşım' dedi.

Gaziantep'te İl Koordinasyon Toplantısı’na katılan Bakan Özhaseki; milletvekilleri, ilgili kurum yöneticileri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu (STK) üyeleri ve vatandaşlar ile bir araya geldi. Katılımcıların görüş ve taleplerini dinleyen Bakan Özhaseki’nin bir muhtar ile arasında ilginç bir diyalog yaşandı. Söz alan Gaziantepli bir mahalle muhtarı, yaşadığı sıkıntıları anlatırken, muhtarlığın Bakanlık kadar konforlu olmadığını söyledi.

Muhtarın bu sözlerine gülerek karşılık veren Bakan Özhaseki, “Geriden baktığınızda bir bakan veya vali, siyah bir arabaya biniyor. Korumaları var, konforlu gibi gözüküyor. Ancak ne cumartesisi var ne pazarı. Sabahı yok, akşamı yok. Oraya gelinceye kadar anamız ağladı. 30 sene boyunca Belediye Başkanlığı, Bakanlık ve Yerel Yönetimler Başkanlığı görevlerinde bulundum. Ne zannediyorsun?” dedi ve salondakileri güldürdü.

Bakan Özhaseki, konuşmasını şu sözlerle sürdürdü: "Bunu atışmak için değil, bilin diye söylüyorum. Depremzedelerin derdi bizim derdimiz. Emin olun kendi kendime ‘bugün bir tatil yapayım’ dediğimde vicdanım rahatsız oluyor. ‘İnsanlar konteyner evde oturuyor’ diyorum. Dünya üzerinde hangi devlet ‘Bir sene içerisinde bütün depremzedelerin evini veriyoruz’ diyor. Var mı böyle bir devlet? Ufak tefek sorunlar olsa da bunların altından hep beraber kalkacağız."