Bakan, otomobille Böhürler, Büyükkılıç ve Üzüm'ü nereye götürüyor?

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmey Fatih Kacır, bazı temaslarda bulunmak üzere Kayseri'ye geldi. Bakan Kacır, Büyükkılıç, Böhürler ve Üzüm'ü otomobille nereye götürdü? Paylaşılan fotoğraf merak konusu oldu. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Bakan,  otomobille Böhürler, Büyükkılıç ve Üzüm'ü nereye götürüyor?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Kayseri'ye gelerek bazı tamaslarda bulundu. Kacır, Kayseri ziyaretlerinde TOGG'un direksiyonuna da geçti. Kacır'ın kullandığı otomobilde yanına AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler otururken, arka koltuğa ise AK Parti  İl Başkanı Fatih Üzüm ile Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı Memduh Büyükkılıç oturdu.

Nereye gidiyorlar?

O anı paylaşan AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler, 'Sanayi ve Teknoloji Bakanımız M. Fatih Kacır  şoförlüğünde milli arabamız TOGG ile' ifadelerini kullandı.

Bakan şoför koltuğunda

Başkan Memduh Büyükkılıç ise 'Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mehmet Fatih Kacır şoför koltuğunda, Sayın Milletvekilimiz Ayşe Böhürler ve İl Başkanımız Fatih Üzüm  ile milli arabamız TOGG'dayız' dedi.

Bakan,  otomobille Böhürler, Büyükkılıç ve Üzüm'ü nereye götürüyor?

Kayseri sokaklarında TOGG'lu tur atan Bakan Kacır'ın, Büyükkılıç, Böhürler ve Üzüm'ü otomobille nereye götürdüğü merak konusu oldu. Diğer yandan Kahramanmaraş temaslarının ardından Kayseri'ye gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ve Astronot  Alper Gezeravcı ile Kayseri'de Erciyes Kültür Merkezi’nde öğrencilerle de bir araya geldi. 

Bakan,  otomobille Böhürler, Büyükkılıç ve Üzüm'ü nereye götürüyor?