Bakan depremzede ailenin evine misafir oldu

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, dün gerçekleştirdiği Hatay ziyaretinde Antakya ilçesinde yaşayan depremzede aile Perihan-Mustafa Dirlik çiftinin evlerine konuk oldu. Detaylar Kayseri Olay'ın, Kayseri haberinde.

Bakan depremzede ailenin evine misafir oldu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, dün bir dizi temaslarda bulunmak üzere gittiği Hatay’a gitti. Antakya İlçesi Gülderen Mahallesi'nde TOKİ eliyle yapımı devam eden deprem konutlarını inceleyen ve örnek daireyi gezen Bakan Özhaseki, “Örnek daireyi bugün hep birlikte görüyoruz. Bir ailenin rahatça yaşayabileceği, huzur bulabileceği güzel bir ev olmuş. Standartları da yüksek. İnşallah vatandaşlarımıza hayırlı olur.” dedi. 

Bakan depremzede ailenin evine misafir oldu

Bakan Mehmet Özhaseki, daha sonra Gülderen Mahallesi'ndeki 3 çocuklu depremzede Perihan-Mustafa Dirlik çiftine misafir oldu. Evlerine kahve içmeye davet eden Dirlik çiftinin bu davetini kırmayan Bakan Özhaseki, aile ile sohbet etti, taleplerini dinledi. Bakan Özhaseki, çiftin engelli kızları Elif ve kardeşlerine ise oyuncaklar hediye etti. 
    

Bakan depremzede ailenin evine misafir olduBakan depremzede ailenin evine misafir oldu