Bakan'a gittiler müjdeyi kaptılar!

26. Dönem Kayseri Milletvekili Sami Dedeoğlu, AK Parti Grup Amiri Halil Ergen, Seyrani Eğitim Vakfı Başkanı Suat Köylüoğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ile görüştü. Görüşmede Kayseri için müjde de verildi. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Bakan'a gittiler müjdeyi kaptılar!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Bakan ile görüşmeden müjdeli haber çıktı. 26. Dönem Kayseri Milletvekili Sami Dedeoğlu, AK Parti Grup Müdürü Halil Ergen, Seyrani Eğitim Vakfı Başkanı Suat Köylüoğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Adalet eski Bakanı Abdulhamit Gül ile görüştü.

Görüşmede, Kayseri Üniversitesi Develi Seyrani Kampüsü’ne yeni açılması planlanan Gıda Tarım ve Hayvancılık Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin barınma sorunları ile ilgili konu gündeme getirildi.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’a 350 kişilik erkek öğrenci yurdunun Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi Yurtlar Kurumu tarafından yapılması hususunda talepte bulunuldu. Görüşmeden olumlu sonuç çıktı. AK Parti Grup Amiri Halil Ergen'in makamında gerçekleşen  görüşme sonunda 350 öğrencilik bir erkek öğrenci yurdu yapılmasının programa alınması için çalışmalar başlatıldı.

2003 yılında eğitim bloklarının temeli atılarak eğitime başlanan Seyrani Kampüsü’nde 20 yıl içerisinde iki fakülte ve bir Meslek Yüksek Okulunda eğitime başlanmış bulunmaktadır.

2.meslek yüksek okulu da Gıda Tarım ve Hayvancılık Meslek Yüksekokulu olması için çalışmalar devam etmektedir.