Bak bu olmadı işte - Kayserispor Haberleri

Kayserispor'da Joseph Attamah sevinci yaşanırken, artık arda gelen haberler moralleri bozdu. Kervana, Julian Jeanvier disinda iki oyuncu daha eklendi. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde...

Bak bu olmadı işte - Kayserispor Haberleri

Kayserispor, 3 Aralık Pazar günü Trabzonspor ile yapacağı heyecan verici maça hazır, ama eksikler can sıkıyor. Sarı kırmızı takım, özel uçakla Trabzon'a gitti ve maç saatini bekliyor. Takımda Joseph Attamah'ın dönmesi yüzleri güldürürken, iki oyuncunun sakatlanması moral bozdu. Julian Jeanvier'ın yanı sıra Hasan Ali Kaldırım ve Kartal Kayra Yılmaz da sakatlar  kervanına katıldı. Böylelikle Julian Jeanvier, Hasan Ali Kaldırım ve Kartal Kayra Yılmaz da Trabzonspor maçında forma giyemeyecek.
Maç, 3 Aralık Pazar günü saat 16.00'da başlayacak ve deneyimli hakem Ümit Öztürk tarafından yönetilecek. Attamah'ın dönüşü, Kayserispor'un savunma hattını güçlendirecekken, Kaldırım ve Yılmaz'ın yokluğu teknik direktör Recep Uçar'ın elini zayıflatı. 
Genç çalıştırıcının Kartal Kayra Yılmaz'ın yerine Ramazan Civelek'e şans vermesi bekleniyor. Kayserispor, geçen sezon Trabzonspor karşısında deplasmanda 4-3 kazanmıştı.