Bahçeli'ye 149 Yıllık Tabanca Hediye Etti

Bahçeli'ye 149 Yıllık Tabanca Hediye Etti
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de MHP’nin kazandığı ilçe belediye başkanları, ilçe yöneticileri, İl Başkanı Serkan Tok ve Milletvekilleri Baki Ersoy ile İsmail Özdemir ile birlikte MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti. Ziyarette Pınarbaşı Belediye Başkanı Memduh Uzunluoğlu, Bahçeli’ye 149 yıllık tabanca hediye etti.

 

 

MHP’liler seçim sonrası Ankara çıkarması yaptı. Partinin İl Başkanı Serkan Tok, milletvekilleri Baki Ersoy, İsmail Özdemir, Özvatan, Pınarbaşı, Sarız ve Sarıoğlan ilçe belediye Başkanları parti genel merkezinde MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti. Ziyarette Pınarbaşı'nın Belediye Başkanı Memduh Uzunluoğlu, Bahçeli'ye Osmanlı dönemine ait olduğu belirtilen 149 yıllık tabanca hediye etti. Bahçeli, tabancayı inceleyerek, hediyeden dolayı teşekkür etti.

Diğer yandan tabancanın hediye edildiği kutuda, “Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli bey’e Pınarbaşı Belediye Başkanı Memduh Uzunluoğlu beyin hatırasıdır” ifadeleri de yer aldı.

“KAYSERİMİZE SELAMLARINI İLETTİ”

Ankara ziyareti ile ilgili açıklama yapan MHP Milletvekili Baki Ersoy ise, “Pınarbaşı, Sarız, Sarıoğlan ve Özvatan Belediye Başkanlarımız ve İlçe Başkanlarımız ile İl Başkanımız Serkan Tok önderliğinde Saygıdeğer Liderimiz Devlet Bahçeli’yi ziyaret ettik. Kendileri Tüm teşkilatlarımızı tebrik ederek dedi.

PINARBAŞI’NA DOĞALGAZ SÖZÜ!

Diğer yandan Ersoy, Ankara’da Enerji Bakanlığına da ziyaret gerçekleştirdiklerini ifade ederek, “Pınarbaşı’mıza Doğalgaz sözü veren Belediye Başkanımız Memduh Uzunluoğlu ve İl Başkanımız Serkan Tok ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Fatih Dönmez’i ziyaret ettik. Çok şükür Sayın Bakanımız doğalgaz konusunda gerekli talimatları vererek bizleri çok mutlu etti” dedi.

Haber: Cafer ZENGİN