Bahçeli'nin Kayserili Danışmanı Mansur Yavaş'ı hedef aldı

Pınarbaşı'da devam eden seçim çalışmaları kapsamında yarın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ilçeye gelerek miting düzenleyecek. Mitingle ilgili MHP Genel Başkanının Kayserili Basın Danışmanı ile MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'dan dikkat çeken bir çıkış geldi. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Bahçeli'nin Kayserili Danışmanı Mansur Yavaş'ı hedef aldı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

31 Mart yerel seçimlerinin Yüksek Seçim Kuruşu (YSK) tarafından iptal edildiği Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde 2 Haziran da yeniden yapılacak seçimler için partiler çalışmalarını sürdürüyor. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ile Cumhuriyet Halk Partisinin (CHP) kıyasıya yarıştığı ilçede yarın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş miting düzenleyecek. CHP’nin adayı Deniz Yağan’a oy istemek için Pınarbaşı’ya gelecek olan Başkan Yavaş için dikkat çeken bir paylaşım MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan geldi. 

Milletvekili Ersoy, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Kayserili Basın Danışmanı ve Türkgün Gazetesi Başyazarı Yıldıray Çiçek’in Mansur Yavaş için paylaştığı köşe yazısını alıntıladı. 

Çiçek’in “Pınarbaşı’na yavaş git Mansur Yavaş!” başlıklı köşe yazısında Yavaş’a “Pınarbaşı’nda MHP karşısında miting yapmak sana mı kaldı?” sorusunu yöneltti. Çiçek’in köşe yazısından bir kısım şöyle; “Az Laf, Çok İcraat’ sloganının ‘Az laf’ kısmı çok doğru, ‘Çok icraat’ kısmı ise çok yalan olan bir sloganla Ankara’ya çivi çakmadan seçimi atlatan ve ondan sonra bir daha ortada görünmeyen Mansur Yavaş, 2 Haziran'da Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde yenilenecek seçim için CHP adına 24 Mayıs Cuma günü miting yapacakmış… Bak hele utanmazlığa… Pınarbaşı’nda MHP karşısında miting yapmak sana mı kaldı?”

Yazısında Yavaş’ı hedef alan ve birçok konuda eleştirilerde bulunan Çiçek’in köşesini alıntılayan Ersoy, paylaşımında, “Pınarbaşı’na yavaş git Mansur Yavaş!” ifadelerini kullandı.