Bahçeli'nin Danışmanından partiden ihracı istenen o isme imzalı kitap!

MHP'de bir süre önce Kayseri Ticaret Odası yönetiminde yaşanan gelişmeler nedeniyle partiden ihracı istenen Hüseyin Mercan'a, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin Danışmanı Yıldıray Çiçek'ten imzalı kitap geldi. 

Bahçeli'nin Danışmanından partiden ihracı istenen o isme imzalı kitap!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi’nde (MHP) bir süre önce Ticaret Odası yönetiminde yaşanan gelişmeler nedeniyle partiden ihracı istenen Hüseyin Mercan’a, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin Danışmanı Yıldıray Çiçek’ten imzalı kitap geldi. 
Bahçeli'nin Danışmanından partiden ihracı istenen o isme imzalı kitap!
"GÖNÜL ADAMI, KIYMETLİ..."
MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin, Kayserili Danışmanından gelen kitap dikkat çekerken, Mercan sosyal medya hesabından Yıldıray Çiçek’e teşekkür ederek, şu ifadeleri kullandı: Genel Başkanımızın Basın Danışmanı, Vefa ve Gönül Adamı Kıymetli Kardeşi Yıldıray Çiçek’ e Yazmış Olduğu Güzel Eseri “Kutsanmış Ağabey Sendromu” Adlı Eserini Hediyesi İçin Teşekkür Ederim. Sağolsun Varolsun…

Bahçeli'nin Danışmanından partiden ihracı istenen o isme imzalı kitap!MERCAN'DAN "VEFA" VURGUSU
Öte yandan Mercan’ın, “Vefa” vurgusu yaptığı ve bu davranışından dolayı dikkat çekip, teşekkür ettiği Çiçek’in, imzalı kitabını ayrıca Kayseri’de bazı isimlere de gönderdiği yapılan sosyal medya paylaşımlarıyla görüldü.
NE OLMUŞTU? 
Kayseri Ticaret Odası’nda (KTO) Ali Alkan’ın, yeni yönetime alınmaması sonrası MHP kökenli isimler, seçim sonrası meclis üyeliklerinden art arda istifa etmişti. MHP Genel Merkezinin talimatıyla gerçekleştiği ifade edilen istifa sürecinde MHP’li iki isim bu yöndeki talimata olumlu yanıt vermeyerek, istifa etmeyeceklerini açıklamıştı. 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) il Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Mercan, KTO yönetiminden istifa etmediği gerekçesiyle kesin ihraç talebiyle disipline sevk edildi. Öte yandan, Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy’un da yeğeni olan ve Mercan gibi istifa talebini geri çeviren MHP İş Dünyasından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mehmet Gülsoy da görevden alınmıştı.
GÜLSOY, İHRAÇ EDİLMEDİ GÖREVDEN ALINDI! ÇÜNKÜ…
Mehmet Gülsoy’un, Ömer Gülsoy ile yakın akrabalığını göz önünde bulunduran parti yönetimi, bu nedenle Gülsoy için farklı bir yok izlemiş ve ilişkinin yakın akrabalık bağına dayanmasını göz önünde bulundurarak, ihraç süreci başlatmayıp, sadece görevden alma işlemi uygulamıştı. 
DİSİPLİN SÜRECİNİ KAYSERİ DEĞİL, SİVAS YAPACAK!
Diğer yandan Hüseyin Mercan’ın, disiplin süreci ile ilgili de dikkat çeken bir detay da ortaya çıktımıştı. Mevcut MHP Kayseri yönetimi atama ile göreve geldiği için il yönetiminde disiplin kurulu bulunmadığı ve bu nedenle disiplin yönünde işlem yapamayacağı ifade edildi. Genel Merkezin olaya el atmasıyla birlikte konu Kayseri’ye en yakın ile yönlendirildi. Buna göre Mercan’ın ihraç talebini genel merkezden de alınan görüşler ve edinilen bilgiler doğrultusunda MHP Sivas İl teşkilatının görüşeceği ve ihraç edilip, edilmeyeceği kararının Sivas’tan çıkacağı ifade edildi.
HENÜZ İHRAÇ EDİLMEDİ!
Şu an yansıyan bilgiye göre, MHP’de birçok görevde bulunan ve partinin emektarları arasında gösterilen Mercan, henüz partiden ihraç edilmiş değil. 
Bahçeli'nin Danışmanından partiden ihracı istenen o isme imzalı kitap!