Bağımsız Adaylar İle İlgili Flaş Gelişme!

Kayseri'de siyasi partiler seçim çalışmalarını sürdürürken, bağımsızlar adaylarda vatandaştan destek istiyor. Kayseri'de aralarında çiftçi, mühendis, iş insanı ve serbest meslek sahibi olanların da bulunduğu 6 isim Bağımsız Milletvekili adayı oldu. Seçime sayılı günler kala ise bağımsız adaylardan birisi tarafından flaş bir hamle geldi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Bağımsız Adaylar İle İlgili Flaş Gelişme!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

14 Mayıs seçimine 10 gün kala milletvekili adayları çalışmalarını sürdürüyor. Siyasi parti milletvekili adayları vatandaştan destek isterken, Kayseri’de bağımsız adaylar da projelerini açıklayıp, halktan destek beklediklerini söylüyor. 

Kimisi “Geliyoruz” kimisi “Sessiz çoğunluğun sesi” kimisi de eleştirmek için değil geliştirmek için” diyen Kayseri’nin Bağımsız Milletvekili Adayları şunlar oldu: 
Kayseri Pancar Kooperatifi ve Kayseri Şeker eski Başkanı Vedat Ali Özışık, Çerkes adayların listelerde yer almadığını dile getiren Kafkas Dernekleri Federasyonu eski Genel Başkan Yardımcısı Mutlu Akkaya, Ahmet Ülgen, Emre Çakmakçı, Bilal Bulut ve Mehmet Durmuş
Durum böyle iken Bağımsız Milletvekili Adayı Mehmet Durmuş tarafından flaş bir hamle geldi. Durmuş, Bağımsız Aday Vedat Ali Özışık lehine adaylıktan çekildiğini açıkladı. 
Kayseri Cumhuriyet Meydanı’nda bir araya gelen Özışık ile Durmuş ortak bir açıklamada gerçekleştirdi. Burada konuşan Özışık, “Kayseri’de iki tane standımız var ayrıca öğretmen evinin arkasında da bir seçim ofisimiz var. Tüm dostlarımızı bekliyoruz. Mehmet kardeşimizde Bağımsız Milletvekili adayıydı kendisiyle irtibata geçtik sağ olsun o da bize destek vereceğini söyledi. Adaylığını geri çekti ve bizimle beraber.” dedi.
Bağımsız Adaylar İle İlgili Flaş Gelişme!

‘SESSİZ ÇOĞUNLUĞUN SESİ OLACAĞIZ’
Daha sonra konuşan Durmuş, ise bugüne kadar hiçbir siyasi partinin sorunlarını dinlemediğini belirterek, “İşçinin, esnafın, garibin, garibanın, sağlıkçının, memurun adayı olarak içimizdeki bulunan sorunları, dertleri dile getirmek için çalmadığımız siyasi parti kalmadı. Hiç birisi sesimizi dinlemedi dertlerimizi anlamadı. Bizde esnaf olarak işçi olarak kendi içimizden çıkardığımız bir Bağımsız Aday oluşturduk. ‘Sessiz çoğunluğun sesi olacağız’ dedik. Mehmet Durmuş Kayseri 28. Dönem Bağımsız Milletvekili adayı oldu ama Vedat Ali Özışık için adaylıkla kurduğumuz ittifakla birlikte Sayın Vedat Ali Özışık ağabeyimle, değerli başkanımla ittifakımız oluştu. Vedat Ali Özışık, çiftçinin, köylünün dertlerini bilen bir başkandır. Başkanım ile birlikte kardeşi, yardımcısı, danışmanı olarak meclise gireceğiz. Bugüne kadar siyasi partiler tarafından hiçbir sözümüz dinlenmemiştir. Sadece bizi dinleyen Vedat Ali Özışık olmuştur. Bugünden sonra seçime birlikte gireceğiz. Oylarımız Vedat Ali Özışık başkanıma verilecektir inşallah. Buradan tüm odalara, STK’lara, partilere, logolara, amblemlere değil işçiye, esnafa, öğrenciye odaklı bunlara kesin çözüm odaklı olarak mecliste bunların sorunlarını, dertlerini, dile getirip kardeşlerimizin düğününde, cenazesinde her şeyinde yanlarında olacağız.” ifadelerini kullandı.

Bağımsız Adaylar İle İlgili Flaş Gelişme!

‘15 BİN OY İLE VEDAT ALİ ÖZIŞIK'I DESTEKLİYORUZ’
Durmuş seçimi kazanmaları halinde neler yapacaklarını sıraladı. Durmuş, “Vaadimizdir, işçi kardeşim sendikalı toplu iş sözleşmelerinde işçi kardeşimin istediği ücreti alana kadar yanında olacağız. İşçi kardeşim senin sendikalı veya sendikasız hangi fabrikada olursan ol gündüz mesai ücretin her neyse gece mesai ücretinin iki katına çıkarılması için çalışacağız. Sağlıkçısıyla, memuruyla her kesimden insanın sorununu dile getireceğiz. Sözümüzdür. Desteklerinizi bekliyorum. Ailemle, çevremle, dostlarımla, 15 bin oyumla Vedat Ali Özışık’ı destekliyorum.