Bağımsız Aday Özışık kaç oy aldı?

28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerine Kayseri'den Bağımsız Milletvekili adayı olarak giren Vedat Ali Özışık seçimlerde Kayseri'de bağımsız adaylar arasında kaçıncı oldu?

Bağımsız Aday Özışık kaç oy aldı?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerine Kayseri’den Bağımsız aday olarak giren Kayseri Şeker ve Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Eski Başkanı Vedat Ali Özışık kaç oy aldı?
Seçim çalışmaları sırasında meydanda çalan seçim müziklerinin yanlış olduğunu 6 Şubat’ta yaşanan depremde hayatını kaybeden vatandaşların unutulduğunu söyleyerek tepkisini de dile getireren Bağımsız Milletvekili Adayı Özışık, Kayseri’deki bağımsız milletvekili adaylar arasında kaçıncı oldu?


28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerine Kayseri’den Bağımsız Milletvekili adayı olarak giren Vedat Ali Özışık seçimlerde Kayseri’de Bağımsız Milletvekili adaylar arasında 2. sırada yer alarak 2 bin 590 oy aldı.
Kayseri’de bağımsız milletvekili adayı olarak seçime girenlerin oy durumu da ise şu şekilde; “Mutlu Akkaya 8 bin 994, Vedat Ali Özışık 2 bin 590, Emre Çakmakçı 526, Ahmet Ülgen 86, Bilal Bulut 114"