Bağ evi hırsızları tutuklandı!

Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda bağ evinden hırsızlık yaptığı tespit edilen 2 şahıs yakalandı. Şahıslar çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde...

Bağ evi hırsızları tutuklandı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda; bağ evinden hırsızlık yaptığı tespit edilen 2 şahıs yakalandı. Şahıslar çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Kayseri İl Jandarma Komutanlığı İncesu İlçe Jandarma Komutanlığı ve JASAT ekipleri, İncesu ilçesinde meydana gelen hırsızlık olaylarını aydınlatmak için çalışma başlattı. Koordine kurularak yapılan kamera araştırması, PTS kayıtları ile, Fotokapan görüntüleri ve GPS kayıtlarının incelenmesi neticesinde, hırsızlık olaylarını 38 .... plakalı araç  Ekipler tarafından yapılan kamera araştırması, PTS kayıtları ile, Fotokapan görüntüleri ve GPS kayıtlarının incelenmesi neticesinde hırsızlık olaylarını H.İ.B. ve O.A.’nın gerçekleştirdiği tespit edilerek yakalandı.

Şahıslar H.İ.B. ve O.A. çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

 

 

Bağ evi hırsızları tutuklandı!
Bağ evi hırsızları tutuklandı!