Babacan: Yoksulluk dalga dalga artıyor..!

Kayseri'de bazı temaslarda bulunan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, yaşanan ekonomik sıkıntılarla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Babacan, 2002 krizine atıfta bulunarak, '2002'de çok yüksek kamu borcu olmasına rağmen krizinden kurtulmamız sadece 2 yıl sürdü. 2008 yılındaki krizden kurtulmamız ise 6 ay. Ancak şu an yaşanılan kriz çok farklı. Çünkü bu kriz yerli ve milli' dedi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Babacan: Yoksulluk dalga dalga artıyor..!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, bazı ziyaretler gerçekleştirmek üzere Kayseri’ye geldi. Babacan, kentte basın mensuplarıyla da bir araya geldi.  Yaşanan ekonomik sıkıntılarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Babacan, 2002 krizine atıfta bulunarak, “2002'de çok yüksek kamu borcu olmasına rağmen krizinden kurtulmamız sadece 2 yıl sürdü. 2008 yılındaki krizden kurtulmamız ise 6 ay. Ancak şu an yaşanılan kriz çok farklı. Çünkü bu kriz yerli ve milli” ifadeleriyle dikkat çekti.  “Yoksulluk dalga dalga artsa da, TÜİK rakamlarda gerçeği yansıtmasa da ülke işin ehli birine verilmesi durumunda kriz bir ay içinde çözülür” diyen DEVA Genel Başkanı Ali Babacan, “Türkiye varlık içinde yokluk yaşıyor” dedi. İddialı açıklamalar da yapan Babacan, çözüme yönelik projelerinin hazır olduğunu ifade ederek, “Biz ülkeyi bir ayda toparlarız" dedi.

Haber
“ABDULLAH GÜL İLE 3-4 AYDA BİR EV SOHBETİ YAPIYORUZ ARADA”
11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile de zaman zaman görüştüklerini söyleyen DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, "İnsanı ilişkilerimiz çok yakın olmuştur. 3-4 ayda bir ev sohbeti yapıyoruz arada" dedi. Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, "Abdullah Gül´le bizim ilişkilerimiz yakın olmuştur. Ara ara görüşürüz. Kendisinin birikimlerini önemsiyorum. Gül görevinden ayrılırken `Ben siyasetin içerisinde yer almayacağım´ dedi. Dolayısıyla partimizle ilişkisi yok. Partimiz kurulurken fikir desteğini verdi. Yeni bir partinin ülke için iyi olacağını ifade etti bizlere. Onun dışında partimizle ilgisi yok. İlişkimizin şekli böyle" şeklinde konuştu.

BABACAN'IN, GÜL İLE İLGİLİ AÇIKLAMALARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Haber