Ayrıntıyı fark edenler?

Kayserispor, 0-0 biten Adana Demirspor maçının ardından başladığı Trabzonspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Son yapılan antrenmanda kazanan takımdaki ayrıntıyı çok az kişi fark etti. Ayrıntılar Kayseri Olayın Kayseri Haberinde...

Ayrıntıyı fark edenler?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor, Trabzonspor maçının hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor.

Adana’dan 6 eksik oyuncuyla 1 puanla dönerek 37 puana ulaşan Sarı-Kırmızılı takımda oyuncuların son derece hırslı, istekli ve neşeli oluşu dikkatlerden kaçmadı. Son yapılan çift kale maçta bir ayrıntı gözlerden kaçmadı. Günün kazanan takımında teknik direktör Burak Yılmaz’ın olması ve futbolcularla birlikte poz vermesi var olan moralleri ikiye katladı. Futbolu yeni bırakan Yılmaz’ın, hala formda olduğu da yine dikkatlerden kaçmayan ayrıntı oldu.

Ayrıntıyı fark edenler?

Yılmaz, taraftar desteğiyle birlikte Trabzonspor engelini kayıpsız aşarak, galibiyet hasretine son vereceklerini söyledi. Kartal Kayra’nın cezasını tamamlaması motivasyon kaynağı olurken, geçtiğimiz hafta sakatlıklarından dolayı Adana Demirspor maçında forma giyemeyen Ali Karimi, Lionel Carole, Julian Jeanvier ve Majid Hosseini antrenmana katılmadı.

20 Nisan Cumartesi günü RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda saat 19:00'da başlayacak olan karşılaşmaya yaklaşık 20 bin taraftarın gelmesi bekleniyor.

Ayrıntıyı fark edenler?