Atsız, neden 'Kayseri FETÖ'nün başkentidir?' diyor

Mersin Vali Yardımcısı Mustafa Atsız'ın açıklamalarının yankısı sürüyor. 'Her gün yeni bir aşkla.. Sabah mesaisi.. Devletimin ve milletimin hizmetindeyim..' paylaşımı yapan Atsız, neden o ifadeyi kullandığını da açıkladı.

Atsız, neden 'Kayseri FETÖ'nün başkentidir?' diyor
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

"Kayseri FETÖ'nün Başkenti" ifadeleriyle dikkat çeken ve bu konuda bazı çevrelerden tepki de toplayan Mersin Vali Yardımcısı Mustafa Atsız, neden o ifadeyi kullandığını açıkladı. Paylaşımları ile yine dikkat çeken ve bir dönem kapatılan Kayseri eski İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevini de yürüten Mustafa Atsız, şu ifadeleri kullandı: "Gizlilik ve  takipsizlik kararı olan, usulü işlem eksiği tamamlanan dosyadan suç üretenler artık savcılığa anlatır meramlarını. Süreç başladı. Susmuşsak sebebi vardı. Kayseri FETÖ borsası şüphelileri, takipsizlik ve gizlilik kararı olan usulü eksik dosyayı sızdıracak  yanlarına mı kalacaktı ? Elbette hayır..
Artık paralel devlet ayak oyunları sökmüyor..
Kayser niçin mi FETÖ'nün başkenti olur.
Nevşehir'deki olayı Kayseri' ye taşırsan sonrada bilgi kirliliği oluşturup, Kayserli FETÖ sanıklarını tanık yaparsan olur beyfendi olur..

NE OLMUŞTU? 
Mersin Valisi Ali İhsan Su, Vali yardımcısı ve aynı zamanda Kayseri eski İl Özel İdare Genel Sekreteri Mustafa Atsız için soruşturma izni verdi. Suçlamalar arasında kamu otoritesini kullanarak ticari ve maddi menfaat sağlamak, nitelikli dolandırıcılık, örgüt kurmak, rüşvet, gözaltına alınan işadamlarını para karşılığı serbest bıraktırmak gibi iddialar yer aldı. Atsız, yaşanan bu gelişmenin ardından "Fetö borsasının yargı ayağı beni hedefe koymuş", "Kayseri FETÖ’nün başkentidir" yönünde açıklamalar yapmıştı. 
ARIK, BU SÖZLERİ MECLİS GÜNDEMİNE TAŞIDI
CHP Milletvekili Çetin Arık da, Atsız'ın, "Kayseri FETÖ’nün başkentidir" açıklamasını Meclis gündemine taşıdı ve AK PARTİLİ siyasilere seslenerek, "Neden ses çıkar mıyorsunuz? Neden bu sözlere karşı başınızı kuma görmüyorsunuz?" diye sordu.