Ataş yeniden ittifakın adayı olacak mı?

Yerel seçim heyecanı yaklaşırken İyi Parti Seçim Hazırlıkları ve İstişare Toplantısı yaptı. Yapılan toplantıya Kayseri'den İyi Parti Milletvekili Dursun Ataş ile İyi Parti İl Başkanı Tansu Şener de katıldı. Toplantıyı ele alan Gazeteci Osman Çiftci, Milletvekili Ataş için yeniden Büyükşehir Belediye Başkan adaylığının söz konusu olup olmadığını sordu. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Ataş yeniden ittifakın adayı olacak mı?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Türkiye 31 Mart 2024 yılında yerel seçimler için sandık başına gidecek. Seçim heyecanı yaklaşırken adaylar ise büyük merak konusu. Başkanlık için aday adaylığı süreci kimi partiler tarafından tamamlanırken kimi partilerde ise halen sürüyor. Tempolu toplantılar ise hemen hemen her partide devam ediyor. 

Bu kapsamda İyi Parti Seçim Hazırlıkları ve İstişare toplantısı Genel Başkan Meral Akşener’in katılımı ile gerçekleştirdi. Toplantıya, Başkanlık Divan Üyeleri, Milletvekilleri, Genel İdare Kurulu Üyeleri, Merkez Disiplin Kurulu Üyeleri, İl Başkanları Ve Belediye Başkanları katıldı. Toplantıda Kayseri’den Milletvekili Dursun Ataş ile İl Başkanı Tansu Şener katılım sağladı.

Ataş yeniden ittifakın adayı olacak mı?

Kayseri’de başkan adaylıkları merakla beklenirken Gazeteci Osman Çiftci, İyi Parti Seçim Hazırlıkları ve İstişare Toplantısına katılan Milletvekili Ataş’ın, yerel seçim hazırlıklarını değerlendirdi. 

Gazeteci Çiftci, AK Parti’de Büyükşehir Belediye Başkan adayının bu hafta açıklanmasının beklendiğini söylerken muhalefet cephesinden gelecek adayında merak konusu olduğunu aktardı. 

Ataş yeniden ittifakın adayı olacak mı?

2019 yılında Millet İttifakı’nın Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Dursun Ataş’ın yeniden aday olup olmayacağını soran Çiftci, bir süre önce göz ameliyatı olan Ataş’ın, yerel seçim için çalışmalara başladığını ifade etti. Çiftci, Ataş’ın, aday belirleme sürecinde aktif olarak sahada olduğunun da altını çizdi ve ekledi; “Ataş, bu seçimde aday mı olacak aday mı bulacak…”