Ataş'tan 'Haydi Bismillah' mesajı!

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin yeni yasama dönemine başlamasının ardından yaptığı açıklamada, 'Bu kutlu çatı altında yapacağımız her çalışmanın ve alacağımız her kararın devletimize ve Yüce Türk Milletine hayırlar getirmesini temenni ediyorum' dedi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Ataş'tan 'Haydi Bismillah' mesajı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) yeni döneme ilişkin açıklama yaptı. ‘Haydi Bismillah’ diyen Ataş, 28’înci dönem 2’nci yasama yılına yönelik olarak Meclis Genel Kurulunda İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili ve aynı zamanda İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu ile birlikte objektiflere yansıyan fotoğrafı paylaştı. 
Ataş'tan 'Haydi Bismillah' mesajı!

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, yeni döneme yönelik olarak açıklamasında şunları söyledi: Haydi Bismillah. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 28. Dönem 2. Yasama yılına başlıyoruz. Bu kutlu çatı altında yapacağımız her çalışmanın ve alacağımız her kararın devletimize ve Yüce Türk Milletine hayırlar getirmesini temenni ediyorum. 

Ataş'tan 'Haydi Bismillah' mesajı!

Dursun Ataş Kimdir ?
1966 tarihinde Pınarbaşı’nda doğdu. Orta öğretimini Pınarbaşı’nda tamamladıktan sonra Kayseri Sümer Lisesini bitirdi.1986 Hava Teknik Okuluna giriş yaptıktan sonra,1987 yılında Hava Astsubayı olarak göreve başladı. Hava Kuvvetlerinin çeşitli yerlerinde 20 yıl hizmet vererek 2007 yılında emekli oldu. Dursun Ataş, Pınarbaşı Belediye Başkanlığı da yaptı.  Evli ve üç çocuk babasıdır. İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde İYİ Parti'den Kayseri Belediye Başkan Adayı da oldu.