Ataş'tan Bakan Soylu hatırlatmalı tepki: Devlet yönetmek ciddiyet ister beyler!

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, Cumhurbaşkanı ve aynı zamanda AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Amerika Başkanı Biden ile görüşmesi sonrasında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun yaptığı bazı açıklamaları hatırlattı. Soylu, İstanbul'daki hain terör saldırısı sonrasında, 'Amerika'nın taziye dilemesini kabul etmiyoruz, reddediyoruz.' yönünde ifadeler kullanmıştı.

Ataş'tan Bakan Soylu hatırlatmalı tepki: Devlet yönetmek ciddiyet ister beyler!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanı ve aynı zamanda AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bali'deki G20 Liderler Zirvesi’ndeki temasları kapsamında, Amerika Birleşik Devletleri Başkanı (ABD) Joe Biden ile bir araya geldi. Görüşmede ticaret ve güvenlik konuları başta olmak üzere iki ülke ilişkileri ele alındığı ifade edildi.
Ataş'tan Bakan Soylu hatırlatmalı tepki: Devlet yönetmek ciddiyet ister beyler!BİDEN TAZİYELERİNİ İLETTİ
ABD Başkanı Biden, görüşmede, İstanbul’da İstiklal Caddesi’ndeki terör saldırısında yaşamını yitirenler için taziyelerini iletti.
MİLLETVEKİLİ ATAŞ, BAKAN SOYLU'NUN SÖZLERİNİ HATIRLATTI
Yaşanan bu gelişmenin ardından İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş’tan dikkat çeken bir tepki geldi. Ataş, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun hain terör saldırısı sonrasında yaptığı açıklamayı hatırlatarak, şu ifadeleri kullandı:  Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Biden ile buluştu, güvenlik konuları üzerine görüştü, ABD’ye taziye için teşekkür etti. İçişleri Bakanı Soylu ise “ABD Büyükelçiliğinin taziye dilemesini kabul etmiyoruz, reddediyoruz.”dedi. Devlet yönetmek ciddiyet ister beyler.
Ataş'tan Bakan Soylu hatırlatmalı tepki: Devlet yönetmek ciddiyet ister beyler!