Ataş bu kez GİK'e girmedi

İYİ Parti'nin kuruluşundan itibaren önemli görevler üstlenen İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, partisinin 3. Olağan Kurultayı'nda yeni görev almadı. Bundan Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi olarak görev almazken, Avukat Abdullah İlker Sungur Merkez Disiplin Kurulu üyesi olarak yer aldı. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Ataş bu kez GİK'e girmedi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti’nin  “Rotamız net, pusulamız millet” sloganıyla gerçekleştirilen 3. Olağan Kurultayı’nda genel başkan ve genel idare kurulu üyelerinin seçimleri yapıldı.

 

Meral Akşener’in 1151 delegenin 1127 geçerli oyunu alarak yeniden genel başkan seçildiği kurultayda; İYİ Parti’nin kuruluşundan itibaren önemli görevlerde bulunan Kayseri Milletvekili Dursun ATAŞ’ın görev almaması dikkat çekti. Bugüne kadar GİK üyesi olarak görev yapan Ataş’ın TBMM çalışmalarına yoğunluk vermek için kendi isteği ile listeye girmediği öğrenildi. Diğer yandan İYİ Parti’den Kayseri ikinci sıra milletvekili adayı olan Abdullah İlker Sungur ise Merkez Disiplin Kurulu üyesi olarak listelerde yer aldı.  


İYİ Parti 3. Olağan kurultayında Kayseri’den giden üst kurul delegeleri oy kullandı