Atanur Aydın'a veda yemeği

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Van Emniyet Müdürü Atanur Aydın için Van'da veda yemeği verildi. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde.

Atanur Aydın'a veda yemeği
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Van Emniyet Müdürü Atanur Aydın, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü'ne atanmasının ardından Van'da düzenlenen veda yemeği ile uğurlandı.

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı tarafından verilen veda yemeğine il protokolü katılım sağladı. 

 

Atanur Aydın'a veda yemeği
Van Valiliği tarafından yapılan paylaşımda, "Valimiz Sn. Ozan Balcı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Kayseri İl Emniyet Müdürü görevine atanan Sn. Atanur Aydın onuruna veda yemeği verdi. İl protokolünün de katıldığı programda Valimiz, üç yıldır Van İl Emniyet Müdürü görevini yürüten Sn. Aydın'a yapmış olduğu özverili çalışmalardan ötürü teşekkür ederek yeni görevinde başarılar diledi." ifadeleri kullanıldı.

Atanur Aydın’ın Kayseri’de 7 Mart Perşembe günü (yarın)  göreve başlaması beklenirken 2019 yılından itibaren görev yapan Kamil Karabörk ise Kayseri’den pazartesi günü ayrıldı. Mersin’de de dün göreve başladı.

Atanur Aydın'a veda yemeği

Atanur Aydın Kimdir?

Atanur Aydın, 1973 yılında Kars'ta doğdu. 1994 yılında Polis Akademisi'nden mezun olarak komiser yardımcısı rütbesiyle meslek hayatına başladı. Sırasıyla Ankara, Artvin, Adıyaman, İzmir, Tekirdağ ve Van'da çeşitli görevlerde bulundu. 2019 yılında Van İl Emniyet Müdürü olarak atanmıştı.

Kamil Karabörk Kimdir?

Kamil Karabörk, 1965 yılında Erzincan'da doğdu. 1987 yılında Polis Akademisi'nden mezun olarak komiser yardımcısı rütbesiyle meslek hayatına başladı. Sırasıyla Ankara, Erzincan, İstanbul, Giresun, Şanlıurfa ve Kayseri'de çeşitli görevlerde bulundu. 2019 yılında Kayseri İl Emniyet Müdürü olarak atanmıştı.