Ataman: Kaşıkla verip kürekle geri aldılar! Vatandaştan utanmıyorlar…

İYİ Parti Kayseri İl Başkanı Sebati Ataman, yaşanan ekonomik sıkıntılara dikkat çekerek, iktidara yüklendi: Millete söyleyecek yalanı kalmayan vatandaşın yaşadığı sıkıntılardan utanmayan bu zihniyet dış güçler, dış güçler diye basiretsizliğine, beceriksizliğine suçlu aramaktan öteye gidemiyorlar.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Ataman: Kaşıkla verip kürekle geri aldılar! Vatandaştan utanmıyorlar…
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti Kayseri İl Başkanı Sebati Ataman, iktidara ekonomi üzerinden yüklendi. İlk seçimde milletin AKP’ye gereken dersi vereceğini ve sandıkta faturayı keseceğini kaydeden Ataman “İnsanımız günlük değil saatlik, hatta dakika dakika değişen fiyatlarla mücadele etmek zorunda kalıyor. Cumhuriyet tarihinin en büyük asgari ücret zammını yaptık diyerek öve öve bitiremedikleri zamlar çok geçmeden eridi, vatandaşa kaşıkla verip kürekle geri aldılar” dedi.
Enflasyonun, hayat pahalılığının vatandaşı kara kara düşündürdüğünü ifade eden Ataman, insanların ekonomik krizi her geçen gün derinden hissettiğini dile getirdi. 

Haber
“YÖNETEMİYORLAR, İDARE EDİYORLAR”
Ataman, “Millete söyleyecek yalanı kalmayan vatandaşın yaşadığı sıkıntılardan utanmayan bu zihniyet  dış güçler, dış güçler  diye basiretsizliğine, beceriksizliğine  suçlu aramaktan öteye gidemiyorlar. Artık yönetemiyorlar, idare ediyorlar.  Hiç  şüpheniz olmasın Millet size sandıkta gereken dersi  verecek ve faturayı kesecek” şeklinde konuştu. 

Haber

Haber

İYİ Parti Kayseri İl Başkanı Sebati Ataman: Cumhuriyet tarihinin en büyük asgari ücret zammını yaptık diyerek öve öve bitiremedikleri zamlar çok geçmeden eridi, vatandaşa kaşıkla verip kürekle geri aldılar...