Arıkan, merak edilenleri açıklayacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan, merak edilenleri Yüz Yüze'de açıklayacak. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Arıkan, merak edilenleri açıklayacak!

Aday olup olmayacağı kadar hangi partiden aday olacağı konusunda farklı spekülasyonlar yapılan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan, 3 Şubat 2024 Cumartesi günü Ankara’da düzenlenen, aday tanıtım toplantısında, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklanmıştı. Adaylığının açıklanmasının ardından Kayseri’ye dönüşünde coşku ile karşılanan Arıkan, “Haydi Bismillah… Kayserili hemşehrimin ne derdi varsa, o bizim vaadimizdir. Onu çözecek olan proje, bizim projemizdir!” diyerek seçim çalışmalarına başladı.

Arıkan, merak edilenleri açıklayacak!

Arıkan bu gün de Olay Türk ekranlarının sevilen programı Yüz Yüze’de  Gazeteciler Osman Çiftci ve Cem Atakan’ın sorularını yanıtlayacak. Arıkan’ın merak edilen sorulara yanıt vereceği Yüz Yüze programının başlama saati 20.00.