Arıkan'dan saldırıya tepki!

Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan, CHP standına yönelik yapılan saldırıya tepki gösterdi.

Arıkan'dan saldırıya tepki!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan, CHP standına yönelik yapılan saldırıya tepki gösterdi. 

Seçim sürecinde siyasette tansiyon her geçen gün artıyor. Ayrıştırıcı dilin toplumdaki yansımaları olumsuz sonuçları beraberinde getiriyor. Son günlerde siyasetteki 'üslup, yalan afiş, yalan broşür, montaj video' tartışmalarıyla birlikte gerginlik giderek artarken, toplumsal barışa zarar verici bazı olaylarda meydana geliyor. 
Arıkan'dan saldırıya tepki!
Siyasetteki gerginlik ile birlikte Kayseri’de de olumsuz bir durum yaşandı. Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Cumhuriyet Meydanı’nda standına sabaha karşı çirkin bir saldırı gerçekleştirildiği ifade edildi.
Arıkan'dan saldırıya tepki!
“KAYSERİ’MİZİN İYİLİĞE VE GÜZELLİĞE İHTİYACI VAR”
Bu durum tepkileri de beraberinde getirdi. Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan, CHP standına yönelik yapılan saldırıya tepki gösterdi.  Arıkan, “Kayserimiz’in kucaklaşmaya ve barışa ihtiyacı var. Kayseri’mizin konuşmaya ve adalete ihtiyacı var. Kayseri’mizin iyiliğe ve güzelliğe ihtiyacı var.
GENÇ: SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDUK
CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç de, saldırıya tepki göstererek, şu ifadeleri kullanmıştı: Bu sabaha karşı Cumhuriyet Meydanında mevcut bulunan seçim çadırımıza çirkin bir saldırıda bulunulmuştur. Haberimiz olduğu andan itibaren il başkanımız ile birlikte müdahil olduk ve savcılığa suç duyurusunda bulunduk. Bu saldırıyı yapanları şiddetle kınıyor ve bir an önce emniyet güçlerince gereğinin yapılmasını bekliyoruz. Türkiye için karar ver.