Arıkan'dan milli görüş' sözü

Saadet Partisi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mahmut Arıkan, seçim çalışmaları dolayısıyla mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Arıkan'dan milli görüş' sözü
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarını hızlandıran Arıkan, tek tek ilçeleri gezerek projelerini anlatıp vatandaşların sorunlarını dinliyor. Arıkan’ın ilk durağı Sarıoğlan oldu.

Sarıoğlan Belediye Başkan adayı Fatma Yıldız’ın da yer aldığı ziyaretlerde vatandaşları selamlayan Arıkan, daha sonra Çiftlik ve Palas mahallelerine geçti. Palas’da alanı dolduran binlerce kişiye hitap eden Arıkan, 1 Nisan’da Türkiye’nin, Kayseri’nin, Sarıoğlan’ın Milli Görüş Belediyeciliğine uyanacağını söyledi.

Arıkan'dan milli görüş' sözü

Türkiye genelindeki tüm belediyelerin olduğu gibi Sarıoğlan’ın da çok daha fazla hizmeti hak ettiğini ve bunun da Milli Görüş Belediyeciğili ile mümkün olacağını ifade eden Arıkan, belediye başkanı olması halinde ilçe ayrımı yapmadan şehrin tamamına hizmet edeceğini ve bunu sorumluluk olarak gördüğünü vurguladı.

Alanı dolduran vatandaşların ilgisinden fazlasıyla memnun olan ilgiden dolayı vatandaşlara teşekkür etti. Arıkan, Palas’ın mahalle olduktan sonra alınan hizmetlerden mahrum kaldığını ve bu durumun Saadet Partisi’nin göreve gelmesiyle son bulacağını dile getirdi.

Arıkan'dan milli görüş' sözü

Saadet Partisi’nin parti ve şahıs ayrımı yapmadan hizmetlerini en iyi şekilde yerine getireceğini ve bunu da geçmişte en güzel şekilde gösterdiğini belirten Arıkan, “İnşallah sizlerin de desteğiyle yönetimi devraldıktan sonra Sarıoğlan için de Palas için de çok güzel günler başlamış olacak” diye konuştu.

Arıkan'dan milli görüş' sözü