Arıkan'dan, Erdoğan'a 'montajlı video' tepkisi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, miting alanlarında vatandaşlara izlettirdiği Kılıçdaroğlu videosu için katıldığı TV programında 'Montaj' ifadelerini kullanmıştı. Erdoğan'ın bu yöndeki açıklamalarının ardından muhalefetten art arda tepkiler geldi. Detaylar Kayseri Olay Haber Merkezinin hazırladığı Kayseri haber bültenimizde...

Arıkan'dan, Erdoğan'a 'montajlı video' tepkisi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve aynı zamanda AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitinglerde yayınlattığı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı, Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef aldığı montajlı videolara muhalefetin tepkisi sürüyor. 
Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan’da “Montajlı video” tartışmasıyla ilgili konuştu ve bu duruma tepki gösterdi. 
ARIKAN'DAN 'KIVRAK ZEKA' GÖNDERMESİ
Yurt dışına giden gençler üzerinden Erdoğan’a tepki gösteren Milletvekili Arıkan, şu ifadeleri kullandı: “Gençlerimizin kıvrak zekâsını” gerçek olmayan video montajı yaptırmak yerine, inovasyon ve teknolojik katma değer üretmek için kullanmış olsaydınız; binlerce gencimiz hayallerini öteleyip yurt dışına gitmek zorunda kalmazdı!
Arıkan'dan, Erdoğan'a 'montajlı video' tepkisiNE OLMUŞTU?
14 Mayıs seçimleri öncesi dolaşıma sokulan ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın mitinglerde izlettiği montaj videolar ikinci tur öncesi büyük tartışma konusu oldu. Erdoğan son olarak TRT’de katıldığı bir programda videoların konusu açılınca “Kılıçdaroğlu’nun Kandil’dekilerle video çekimleri var. Ama montaj ama şu ama bu” diyerek montajı ilk defa dile getirmişti. Erdoğan, ayrıca montaj videolarla ilgili “Gerçekleri 5 saniyeye sığdıran, gençlerimizin kıvrak zekâsının ürünü video üzerinde arsızca tepiniyorlar” demişti. 
Arıkan'dan, Erdoğan'a 'montajlı video' tepkisi
KILIÇDAROĞLU DAVA AÇTI!
Diğeryandan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim mitinglerinde kullandığı ve TRT ekranlarında "montaj" olduğunu söylediği görüntülerle ilgili CHP lideri Kemal  Kılıçdaroğlu talimatıyla avukatı Celal Çelik'in, 1 Milyon TL'lik dava açtığı belirtildi.
Arıkan'dan, Erdoğan'a 'montajlı video' tepkisi