Kayseri Cumhuriyet Meydanında direk neden yıkıldı?

Saadet Partisi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Arıkan açıkladı. Kayseri Cumhuriyet Meydanı'ndaki elektrik direği neden yıkıldı? Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri Cumhuriyet Meydanında direk neden yıkıldı?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Saadet Partisi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Arıkan açıkladı. Kayseri Cumhuriyet Meydanı'ndaki elektrik direği neden yıkıldı? Arıkan 6 Şubat sabah 09.00, 09.30 civarı Kayseri Cumhuriyet Meydanında bulunan elektrik direğinin üzerinde bulunan Memduh Büyükkılıç pankartı ile beraber devrildiğini açıkladı. Mahmut Arıkan dün akşam katıldığı 'Yüz Yüze' adlı televizyon programında Gazeteciler Osman Çiftci ve Cem Atakan'ın sorularını yanıtladı.

Olay Türk TV'de canlı olarak yayınlanan programda Mahmut Arıkan yaklaşan yerel seçimlere ilişkin açıklamalarda bulundu.

'Sayın Büyükkılıç’ın pankartlarının ağırlığından dolayı'

Mahmut Arıkan: "Düne kadar seçim adil değildi. Dün bir rüzgar çıktı direk yıkıldı. Rabbim yardım etti. Direk yıkıldı ve biraz meydan sakinleşti ‘tabiri yerindeyse’ Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Büyükkılıç’ın resimlerini abartma anlamında çok yoğun bir çabası vardı. Direğin birinin yıkılması ile beraber 6 Şubat sabah 09.00, 09.30 civarı Cumhuriyet Meydanında büyük bir elektrik direği vardı Sayın Büyükkılıç da böyle yukarıdan aşağıya doğru hiçbir partiye yer kalmamasını önceleyerek. Daha önceki seçimlerde yine kıyıdan köşeden muhalefete yer bırakıyorlardı. Bu seçimde onu da bırakma nezaketini göstermediler. Allah yardım etti, direk yıkıldı. 1’i yıkıldı diğeri de yıkıldı yıkılacak. Toplam 4 tane direk vardı orada şu anda 3 tane var. 3’ün 1’i de gitti gidiyor. Tabi bunlar neden dolayı? Sayın Büyükkılıç’ın pankartlarının ağırlığından dolayı, ‘pankart ağırlığından’ dolayı yıkıldı. Kendisi oraya çıkmadığı için" dedi.