Arık'tan iktidara tabela tepkisi: Kayseri otoyol istiyor, tabela değil!

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki'nin tabela müjdesine tepki gösterdi. Kayseri'ye otoban yapmayanların tabela astık diye müjde verdiğini belirten Arık, 'Kayseri otoyol istiyor, Niğde otoyolunda tabela değil' diye konuştu.

Arık'tan iktidara tabela tepkisi: Kayseri otoyol istiyor, tabela değil!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki,  sosyal medyadan yaptığı, “Ankara-Niğde Otoyolu’nun Kırşehir-Kayseri bağlantısının yol işaretlemeleri tamamlandı ve hizmete açıldı. Kayserimize hayırlı olsun. Yolculuk yapan bütün vatandaşlarımıza güvenli sürüşler diliyorum.” açıklamasına CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık’tan tepki geldi.
Arık'tan iktidara tabela tepkisi: Kayseri otoyol istiyor tabela değil! Kayseri’nin kamu yatırımlarından hak ettiği payı alamadığını ve her geçen gün kan kaybettiğini belirten Arık, açıklamasında şu görüşleri dile getirdi: “Kentini değil de kendini düşünen siyasetçiler Kayseri’mizin gün be gün kan kaybetmesine neden oluyor. Çevre illere yapılan yatırımları Kayseri’ye getirme başarısını gösteremeyenler, şimdi de çıkmış milletin aklı ile dalga geçiyor. Niğde Ankara otoyolu yapıldı, ‘Neden Kayseri’ye yapılmadı?’ diye sorduk.’ Kayserililere, ‘Kırşehir’e kadar gidip, sola dönün Niğde Ankara otoyoluna çıkarsınız’ diyenler, ‘otoyol yaptıramadık ama tabela astık’ diyerek adeta suçlarını itiraf ediyor. Bölgesinin cazibe merkezi olan Kayseri’ye bundan daha büyük bir haksızlık olamaz. Kayseri otoyol istiyor, Niğde otoyolunda tabela değil” diye konuştu.