Ankara ve Gaziantepli şirketlerin talep toplama tarihleri belli oldu!

Kayseri'deki yatırımcılar tarafından yakından takip edilen Borsa'da Alves Kablo San. ve Tic. A.Ş. ile Oba Makarnacılık San. ve Tic. A.Ş. adlı iki şirket daha talep toplama tarihleri belli oldu. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Ankara ve Gaziantepli şirketlerin talep toplama tarihleri belli oldu!

Kayseri'deki yatırımcılar tarafından yakından takip edilen Borsa'da Alves Kablo San. ve Tic. A.Ş. ile Oba Makarnacılık San. ve Tic. A.Ş. adlı iki şirket daha işlem görmek üzere talep toplamaya tarihleri belli oldu.

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), geçtiğimiz Perşembe günü yayınladığı haftalık bülteninde, söz konusu şirketlerin halka arzı için onay verdiğini duyurmuştu. 

Alves Kablo San. ve Tic. A.Ş., 2014 yılında Ankara'da kurulmuş olup, 40.000.000 lot eşit dağıtım yöntemiyle 19.45 TL fiyatla halka arz edilecek. Şirket, “ALVES” koduyla Borsa İstanbul Ana Pazar’da işlem görecek ve 22 – 23 Şubat 2024 tarihlerinde talep toplayacak.

Oba Makarnacılık San. ve Tic. A.Ş. ise 1966 yılında Gaziantep'te kurulmuş olup, 96.336.345 lot eşit dağıtım yöntemiyle 39.24 TL fiyatla halka arz olacak. Şirket “OBAMS”  koduyla Borsa İstanbul Yıldız Pazar’da işlem görecek ve 22 – 23 Şubat 2024 tarihlerinde talep toplayacak.