Ankara'da Kayseri toplantısı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve heyeti, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'yi ziyaret etti. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Ankara'da Kayseri toplantısı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki Kayserili heyet, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’yi ziyaret etti. Bakan Özhaseki ve Kayseri heyeti, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nda gerçekleştirilen toplantıda, Kayseri'deki çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Ankara'da Kayseri toplantısı!

Başkan Büyükkılıç, ziyareti sosyal medya hesabından şu açıklama ile duyurdu: "Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki’yi bürokratlarımızla birlikte ziyaret ederek, şehrimizdeki çalışmalarımızla ilgili değerlendirmelerde bulunduk. Sayın Bakanımıza misafirperverlikleri ve şehrimize her zaman sağladığı desteklerden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum."

Toplantıda, Kayseri'de yürütülen projeler ve gelecekte yapılması planlanan çalışmalar ele alındı. Başkan Büyükkılıç, Bakan Özhaseki’ye desteklerinden dolayı teşekkür etti.