'Ankara'da Bakanlı poz veren, caka satan çok, ama Kayseri'de elde yok, avuçta yok!'

Kayseri'nin her alanda kaybetmeye devam ettiğini dile getiren CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, 'Yıllardır aynı yüzler, aynı sözler, bu düşündüren tablonun sebebiler. Kayseri bunu hak etmiyor?' dedi.

'Ankara'da Bakanlı poz veren, caka satan çok, ama Kayseri'de elde yok, avuçta yok!'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı daha önce Konya'ya bağlanmış, bu durum bazı tepkileri de beraberinde getirmişti. Herkes kurumun yeniden Kayseri'ye taşınmasını beklerken, Kayseri bu kez de Konya'dan alınıp, Ankara'ya bağlandı. Yaşanan bu gelişmenin ardından açıklama yapan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, “Ankara pozları verenlerin ise yine havasını alıp geldikleri gerçek de böylece ortaya çıkıyor. Ankara'da Bakanlı poz veren, nara atan, caka satan çok, ama Kayseri'ye Bakan yok, elde yok, avuçta yok! Yıllardır aynı yüzler, aynı sözler, bu düşündüren tablonun sebebiler. Kayseri bunu hak etmiyor?” dedi.

YILLARDIR AYNI YÜZLER, AYNI SÖZLER…KAYSERİ BUNU HAK ETMİYOR?
CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: 
Kayseri yine kaybediyor. Tarımda, hayvancılıkta geriliyor. Şehirde ne varsa ilçelerde de o olacak diyenler, var olan kazanımları da, yani eldekileri de bir bir yok ediyor. Peki, sadece ilçeler mi? Kent merkezi de bu anlayıştan nasibini alıyor. Kayseri Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı'nı kapattılar, önce "iş yükü, tasarruf" vs. gibi inandırıcılığı olmayan sudan gerekçelerle Konya' ya bağladılar, şimdi de Konya'dan alıp, Kayseri'yi bu kez de Ankara'ya bağlamışlar!  İnsanlar, resmi işlemleri için km'lerce yol gitmek zorunda bırakılıyor, çalışanlar ve aileleri de mağdur ediliyor. Oyun oynar gibi, alay eder gibi. Yazık değil mi bu şehre? Ticaret ve sanayi şehri ne halde? Ne yazık ki Kayseri’miz üvey evlat muamelesi görmeye, kamu yatırımlarında öksüz bırakılmaya devam ediyor. Ankara pozları verenlerin ise yine havasını alıp geldikleri gerçek de böylece ortaya çıkıyor. Ankara'da Bakanlı poz veren, nara atan, caka satan çok, ama Kayseri'ye Bakan yok, elde yok, avuçta yok! Yıllardır aynı yüzler, aynı sözler, bu düşündüren tablonun sebebiler. Kayseri bunu hak etmiyor? Bu düzenin artık gideri yok.

CHP SARIZ VE PINARBAŞI DA DANIŞMA KURULU TOPLANTISI YAPTI! PARTİ'YE KATILANLARA ROZETLERİ TAKILDI

Diğer yandan CHP il yönetimi, Sarız ve Pınarbaşı ilçelerinde danışma kurulu toplantıları yaptı. CHP İl Başkanı Ümit Özer, AKP'liler yıllar yıllar önce  'kalkınma Sarız'da başlayacak" demişti. 20 yıldır diğer ilçelerimiz gibi verilen sözlerin tutulmadığı, unutulan Sarız'dayız. Örgütümüzle bir araya geldik, vatandaşlarımızla görüştük.. Sarız'da danışma kurulu toplantımızı gerçekleştirdik. Örgütümüzle biraraya geldik, görüş alışverişinde bulunduk. Partimize katılan vatandaşlarımıza da parti rozetlerini taktık. İlçe Başkanımız Ömer Faruk Eroğlu ve yönetimine katkıları, gayretleri nedeniyle teşekkür ediyorum. Umutsuzluk yok. Geliyor gelmekte olan. Halkın iktidarı yakın" dedi.

Özer, Pınarbaşı Danışma kurulu toplantısına yönelik de, şu ifadeleri kullandı: Pınarbaşı danışma kurulu toplantımızı gerçekleştirdik. Örgütümüzle birlikte gündemdeki konuları, yapılan ve yapılacak çalışmaları konuştuk. İlçe Başkanımız Eser Çetinkaya ve yönetimine gayretleri ve katkıları nedeniyle teşekkür ediyorum. Hep birlikte kuracağız halkın iktidarını.