Anadut: İYİ Parti Kayseri'de birinci parti olacak!

İYİ Parti İl Başkan adaylarından Mehmet Anadut, 'Yapacağımız çalışmalarla önümüzdeki seçimlerde İYİ Parti Kayseri'de birinci parti olacak' dedi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Anadut: İYİ Parti Kayseri'de birinci parti olacak!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti İl Başkan adaylarından Mehmet Anadut, delegelerin güçlü bir temsilini sağlayacak bir yönetim anlayışını benimseyeceklerini ifade ederek, “Yapacağımız çalışmalarla önümüzdeki seçimlerde İYİ Parti Kayseri’de birinci parti olacak” dedi.
İYİ Parti’de, 7 Ocak’ta yapılacak olan il kongresinde Başkanlığa aday olan isimlerden Mehmet Anadut, iddialı açıklamalar yaptı. Anadut, “Korku duvarlarının yükseldiği, sesin, sözün tükendiği, milletin baskı ve zulme alıştırıldığı ortamda, bu duruma dur demek için adını ve gövdesini Erciyes gibi ortaya koyan, tarihin seyrini değiştiren liderimizin sancağını Kayseri’de zirveye taşımak için il başkanlığına adayım” dedi.
“DELEGE İRADESİ PARTİ YÖNETİMİNE YANSIYACAK”
İYİ Parti’nin milliyetçi, demokrat ve kalkınmacı anlayışıyla Türkiye’nin yarınları için umut olduğunu dile getiren Anadut, “Bu çerçevede Kayseri’de liyakatli temsil için bir iddia ortaya koyuyoruz. Yarınlara ışık olacak farklı meslek gruplarından genç, dinamik kadroları yönetim kuruluna taşıyacağız. Delegelerden güçlü bir temsil sağlayarak, delege iradesini parti yönetimine yansıtacağız. Bu anlayışla yapacağımız çalışmalarla birlikte İYİ Parti, ilk seçimde Kayseri’de birinci parti olacak” diye konuştu.
Anadut: İYİ Parti Kayseri'de birinci parti olacak!