Anadolu'nun doğal büyüsü olan bu şelaleyi gördünüz mü?

Kayserili vatandaşların hafta sonları ve tatil günlerinde rotasında yer alan Anadolu'nun gizlenmiş güzelliğine sahip bu şelaleyi gördünüz mü? Detaylar Kayseri Olay merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Anadolu'nun doğal büyüsü olan bu şelaleyi gördünüz mü?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Anadolu’nun en çarpıcı doğal alanlarından biri olan şelale, ulaşım kolaylığı, yürüyüş yolları, etrafında bulunan sosyal alanları ile ziyaretçilerine muhteşem bir deneyim sunuyor.Anadolu'nun doğal büyüsü olan bu şelaleyi gördünüz mü?Görülmeye değer manzarasıyla görenleri büyülemeye devam eden Sivas ilinin Gemrek ilçesinde yer alan Sızır şelalesi, Kayserili vatandaşlar tarafından da özellikle tatil günlerinde rotalarında bulunan adresler arasında yer alıyor.
Kayseri’ye 100 km mesafe uzaklıkta bulunan Sızır Şelalesi gürül gürül akan suyun tatlı sesiyle ziyaretçilerini enfes doğasıyla adeta büyülüyor.Anadolu'nun doğal büyüsü olan bu şelaleyi gördünüz mü?Kuş seslerinin su seslerine karıştığı bu eşsiz doğa güzelliği yerde aileniz ve sevdiklerinizle hoş vakit geçirip piknik yapabileceğiniz mesire alanları sizi bekliyor.
500 metre ileriden gelen suları ile ziyaretçilerine dinlendirici ve huzur verici bir kaçamak sunuyor. Sızır Şelalesi’nin tahta merdivenler ile şelalenin alt kısımlarına kadar rahatça ulaşılabiliyor.