Flaş! Kayseri Pancar Kooperatifi'nde mali genel kurul tarihi belli oldu

Kayseri Pancar Kooperatifi'nin 69. Mali Genel Kurul tarihi belli oldu. Kooperatif Başkanı Hüseyin Akay, çiftçilere 'Hadsizlere derslerini vermek için haydin mali genel kurula' ifadeleriyle seçim tarihini açıkladı. Daha önceki mali genel kurullardan farklı olarak bu mali genel kurul mevcut Başkan Hüseyin Akay ile eski Başkan Vedat Ali Özışık'ın çekişmesine sahne olacak.

TAKİP ET >>

Eski Başkan Vedat Ali Özışık'ın, mevcut yönetimin ibra edilmemesi ve kooperatifin olağanüstü seçime götürülmesini sağlamak için bir süredir yoğun çalışma yaptığı Kayseri Pancar Kooperatifi'nin mali genel kurul tarihi açıklandı.

Kayseri Pancar Kooperatifi Başkanı Hüseyin Akay genel kurul tarihi ile ilgili açıklama yaptı.

Akay, çiftçilere “Hadsizlere derslerini vermek için haydin mali genel kurula” diye seslendi.

Akay'ın açıklaması şöyle:

“Kayseri Pancar Kooperatifinin 69. Olağan Mali Genel Kurulu 27. Ağustos Cumartesi günü Kayseri Fuar alanındaki Kadir Has Spor salonunda saat 10.00'da yapılacaktır. Hayırlı uğurlu olsun.

Bu Genel Kurul üreten Aziz Çiftçilerimiz için önem arz etmektedir. Çünkü; Kooperatif üyeliğinden sahtecilik suçu nedeniyle çıkarılmış bir eski yönetici artık yasal olarak kooperatif üyeliği hiç bir şekilde mümkün değilken, pancar ekimi ile ve çiftçilikle hiçbir ilgisi olmayan bir kısım şahıslarla birlikte yapılacak genel kurul İçin ham bir hayal peşindedirler.

Üreten Aziz Çiftçilerimiz; pancar bedelinin ödenmediği, banka kapılarında günlerce beklediği, hakkının gaspedildiği, Kayseri Şeker'in iflasa sürüklendiği v.s. bir süreci yeniden yaşamak istemiyorsa Kooperatifine ve Kayseri Şeker'e sahip çıkmak durumundadır.

Daima ileriye gitmek için, daha çok kazanmak ve kazancını zamanında almak için, hadsizlere derslerini vermek için…

Haydin Mali Genel Kurula…”

Bakmadan Geçme