Dikkat! Belediye duyurdu: 5 gün kapalı!

Bünyan Belediyesi duyurdu. 19 Haziran Pazartesi gününden itibaren 24 Haziran Cuma gününe kadar 5 gün kapalı olacak. Peki neden kapatıldı? Detaylar Kayseri haber bülteninde...

TAKİP ET >>

Kayseri'nin Bünyan ilçesinde bir süre önce hizmete giren ve eşsiz manzarasıyla vatandaşların ilgisini çeken Kayabaşı Cam Seyir Terası ileilgili dikkat çeken gelişme. Yerli ve yabancı turistlerden ilgi gördüğü belirtilen teras 5 gün kapalı olacak.
Bünyan Belediyesi "Önemli duyuru" başlığıyla gelişmeyi duyurdu. Peki, cam teras neden kapalı olacak? Belediyeden yapılana çıklamada ekiplerin yapacağı bazı altyapı çalışmaları nedeniyle cam terasın 5 gün kapalı olacağı ifde edildi.

Bünyan Belediyesi'nden yapılan açıklamada şu ifadeler kullandı: Bünyan Cam Seyir Terası 19 Haziran Pazartesi gününden itibaren 24 Haziran Cuma gününe kadar 5 gün kapalı olacak.

Bünyan Cam Seyir Terası, Belediye ekiplerimizce başlatılacak, boya, peyzaj ve gerçekleştirilecek detaylı çalışmalar nedeniyle 19 Haziran Pazartesi gününden itibaren 24 Haziran Cuma gününe kadar 5 gün süre ile kapalı olacaktır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz. En kısa sürede kavuşmak dileğiyle.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme