Bu adamlar ne yapıyor, neye bakıyor?

Kayseri'de ortaya çıkan bu fotoğraf merak konusu oldu. 'Bu adamlar ne yapıyor, nereye bakıyor?' dedirten fotoğraf nerede, ne için çekildi? Detaylar Kayseri haber bülteninde.

TAKİP ET >>

Kayseri'de ortaya çıkan fotoğraf merak konusu oldu. Fotoğrafta pür dikkat bir noktaya bakan vatandaşların hali dikkat çekti. Kayseri Tarım ve Orman Müdürlüğünün paylaştığı fotoğrafla ilgili gerçek ne? Bu adamlar ne yapıyor, nereye bakıyor?

Kocasinan Tarım ve Orman Müdürlüğü, Halk Eğitim Merkezi ve KAYMEK işbirliği ile kurs düzenlendi. Kursa vatandaşlara he teorik hem de uygulamaları eğitim verildi.

Kocasinan Tarım ve Orman Müdürlüğünde görevli teknik ekipler, üreticilere Meyve Ağaçlarında Budama konulu teorik ve uygulamalı eğitim verdi. Eğitime katılan üreticiler, teknik personel tarafından anlatılan konuları pür dikkat dinledi.

Diğer yandan katılımcılara yaz ve kış budaması hakkında bilgi verilen kursun vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda düzenlendiği ifade edildi.

Ücretsiz olarak verilen Meyve Ağaçları Budama Kursu ile amacın meyve ağaçlarının veriminin, kalitesinin artması ve verimin sürekliliğinin sağlanması olarak ifade edildi.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme