Amerika'dan direk Kayseri'ye geldi! 'Özellikle seçtim' dedi

AK Parti Ankara Milletvekili ve Gençlik Kolları Dış İlişkiler Başkanı Zehranur Aydemir Kayseri'ye geldi. Milletvekili Aydemir'in Amerika ziyaretinin ardından Kayseri'yi tercih etmesi dikkat çekti. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Amerika'dan direk Kayseri'ye geldi! 'Özellikle seçtim' dedi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Bir dizi ziyarette bulunmak üzere Kayseri’ye gelen AK Parti Ankara Milletvekili ve Gençlik Kolları Dış İlişkiler Başkanı Zehranur Aydemir önce Erciyes’e eğitim kampına gelen TÜGVA liseli öğrencilerle buluştu. Milletvekili Aydemir, “Her ne kadar dışarı soğuk olsa da muhabbetimiz sıcaktı” dedi.

Ardından İl Gençlik Kolları teşkilatı ile bir araya gelen Aydemir, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Aydemir, “Yerel seçimlere doğru giderken gençler adına yapılacak çalışmaları istişare ettik. Kayseri gençlik hazır.” ifadelerini kullandı. 

Amerika'dan direk Kayseri'ye geldi! 'Özellikle seçtim' dedi

Diğer yandan Alper Gezeravcı 19 Ocak tarihinde uzaya giden ilk Türk olmuş ve adını tarihe yazdırmıştı. Gezeravcı’nın uzaya yolculuğu esnasında Amerika’da olan Aydemir, deneyimlerini Kayseri’de anlattı. 

“Artık havada, karada, suda Türkler yok uzayda da Türkler var” diyen Aydemir, konuşmasını şöyle sürdürdü; “Göklerden gelen bir karar vardır, uzaydan gelen mesajlar vardır. Hatta şunu da söyledim Sayın Cumhurbaşkanımız inşallah canlı yayınla oradaki astronotlarımızla bir bağlantı gerçekleştirecek. İnşallah orada da hayırlı mesajları alırız diye tahmin ediyorum.”

Amerika'dan direk Kayseri'ye geldi! 'Özellikle seçtim' dedi

AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, Kayseri’yi seçtiği deneyimlerini paylaştığı için Aydemir’e teşekkür etti.

Aydemir ise Kayseri’yi özellikle tercih ettiğini söyledi.