Amatör fikstür çekimi 17 Ağustos'ta yapılacak

Amatör fikstür çekimi 17 Ağustos'ta yapılacak
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

2019-2020 futbol sezonunda Süper Amatör Küme ve Birinci Amatör Küme fikstür çekimi heyecanı yaşanıyor. Süper Amatör Küme ve Birinci Amatör Küme ligleri 14-15 Eylül 2019 tarihinde 1.hafta maçları ile başlayacak. Süper Amatör Küme’de yeni sezonda 14 takım ve Birinci Amatör Küme’de ise 20 takım mücadele edecek. Süper Amatör Küme’de mücadele edecek olan takımlar; Trend Gayrimenkulspor, Kayseri Yolspor, Develispor, Buğdaylıspor, Talas Anayurtspor, Hacılar Erciyesspor, Kayseri Demirspor, Esen Makina Belsinspor, Kayseri Gençlerbirliği, Kocasinan Şimşekspor, Kayseri Şekerspor, Kocasinan Ülküspor, Kayseri Sağlıkspor ve Özvatan Gençlikspor takımları mücadele edecek.
Birinci Amatör Küme’de ise; Başakpınar Belediyespor, Gültepespor, Akkışla Gençlikspor, Erkiletspor, Kayserigücü FK, Sanayi Esnafspor, Kayseri Yavuzspor, Amarat Gençlikspor, Tomarza Belediyespor, Argıncıkspor, Erciyes Reşadiye Gençlikspor, Argıncık Esnafspor, Yahyalı Yerköyspor, Yeşilhisar Belediyespor, Yeni Esenspor, Kayseri Güneşspor, Makfitspor, Kayseri Kafkasspor, Palasspor ve Kayseri OSB Atletikspor takımları mücadele edecek.

Amatör Spor Kulüpleri Genel Başkanı Musa Soykarcı, kulüplerin fikstür çekimine kadar vize ve lisans işlemlerini yapmaları konusunda uyardı. Soykarcı, yeni sezonda tüm takımlara başarı dileğinde bulundu.