Alpaslan Baki Ertekin Avrupa'ya gidiyor...

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, 26 Mart gecesi PKK terör örgütü destekçileri tarafından Hannover Başkonsolosluğu'na düzenlenen terör saldırısını kınadı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Alpaslan Baki Ertekin Avrupa'ya gidiyor...

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, 26 Mart gecesi PKK terör örgütü destekçileri tarafından Almaya'daki Türkiye'nin Hannover Başkonsolosluğu'na düzenlenen terör saldırısını kınadı. Alpaslan Baki Ertekin, holdingin Almaya, Fransa ve İsviçre'deki bayilerine destek olmak için Avrupa'ya gidecek.

Ertekin, "Köşeye sıkışmış olan terör örgütü PKK'nın Avrupa'daki Türk toplumunu huzursuz etmeye dönük eylemlerinin arttığını ve Türk kökenli yurttaşlarımızın işyerlerine saldırıların yoğunlaştığını üzülerek takip etmekteyiz" dedi.

Ayrıca, CEO Alpaslan Baki Ertekin şu açıklamada bulundu: "Türkiye Cumhuriyeti Devleti büyüktür ve yurttaşlarımızı yalnız bırakmaz. Biz de Avrupa'da mallarımızı satarak ticaret bayrağımızı şerefle dalgalandıran bayilerimize destek olmak ve yanlarında olduğumuzu belirtmek üzere bugün Stuttgart'ta Almanya'da bulunan bayilerimizle, yarın Strasbourg'ta Fransa'da bulunan bayilerimizle ve Cuma günü de Cenevre'de İsviçre'de bulunan bayilerimizle buluşup iftar yapıp, kucaklaşacağız" dedi.