Alkışlar Kayserispor'a

Alkışlar Kayserispor'a
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

HES Kablo Kayserispor'dan, ayakta alkışlanacak hareket. Sarı kırmızılı kulüp 'Hatay için el ele' kampanyasına destek verdi.Süper Lig’de Beşiktaş Kulübü’nün kuruluş tarihi olan 1903 sayısı üzerinden başlattığı fidan dikme kampanyasına HES Kablo Kayserispor'da duyarsız kalmadı. Kampanyaya Kayserispor'un yanı sıra  Galatasaray, Fenerbahçe, Medipol Başakşehir, Gaziantep FK, Trabzonspor ve daha birçok kulüp de katıldı. Kulüpten yapılan açıklamada, 'Hes Kablo Kayserispor olarak Hatay'da meydana gelen orman yangınlarında zarar gören ormanlarımız için 1966 adet fidan bağışlıyoruz" denildi. 

Bu paylaşım sonrası 'Sıra sizde! Denizlispor" ifadeleriyle kampanya Denizlispor'a denilerek, meydan okundu.. Sarı kırmızılı takıma gönül veren taraftarlar, Kayserispor'un yaptığı bu kampanyanın daha çok duyulması için paylaşımda bulundu.
Hatay'da çıkan orman yangınları sonrası Türkiye'nin önemli kulüplerinden yapılan fidan bağışlama kampanyasına Hatayspor'dan yanıt geldi. Süper Lig'in yeni ekibi, dayanışma örneği için teşekkür etti. 
"Tüm meydan okumaları kabul ediyoruz"
Bordo-beyazlı kulüp tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadeler yer aldı: "Şehrimizin çeşitli yerlerinde çıkan orman yangınlarında yok olan ağaçlarımız ciğerlerimizi yaktı. Hatayspor olarak bütün meydan okumaları kabul ediyor, 'Hatay İçin El Ele' diyerek, Hatay'ımıza fidan bağışlayan tüm kulüplerimize teşekkür ediyoruz. Atakaş Hatayspor olarak, ormanlarımızın yanı sıra umutlarımızı da yeşerten bu kampanya için gerekli çalışmaları büyük bir titizlikle yürütmekteyiz. Biz aynı ciğerlerden nefes alan tek bir vücuduz."