Alkışlar AHBAP'a! Kayserili şehit çocuğu için bakın ne yapacak?

AHBAP Derneği Başkanı ve Sanatçı Haluk Levent, Ankara'da bombalı saldırı girişiminde bulunan teröristlerin katlettiği Mikail Bozlağan'ın 6 aylık çocuğu için harekete geçti. AHBAP Kayserili şehir çocuğu için ne yapacak? Detaylar Kayseri Olay'ın, Kayseri haberinde.

Alkışlar AHBAP'a! Kayserili şehit çocuğu için bakın ne yapacak?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz pazar günü Veteriner Mikail Bozlağan, Kayseri'nin Develi ilçesinde teröristlerce şehit edilmişti. Gasp edilen aracı ise aynı gün Ankara Kızılay'daki İçişleri Bakanlığı'na bombalı saldırı girişiminde kullanılmıştı. Şehit Bozlağan’ın evli ve bir çocuğunun olduğu öğrenilmişti. Pazartesi günü son yolculuğuna uğurlanan şehidin cenazesinde 6 aylık çocuğunun her şeyden habersiz duruşu yürek sızlatmıştı. Alkışlar AHBAP'a! Kayserili şehit çocuğu için bakın ne yapacak?AHBAP Derneği'nin kurucusu ve başkanı aynı zamanda sanatçı Haluk Levent, Bozlağan'ın 6 aylık çocuğu için harekete geçti.Alkışlar AHBAP'a! Kayserili şehit çocuğu için bakın ne yapacak?‘Bir ucundan tutalım istedik’
Haluk Levent, AHBAP Derneği olarak şehit Mikail Bozlağan'ın 6 aylık çocuğunun tüm öğrenim masraflarını üstlendiklerini açıkladı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Levent, “Şehit Mikail kardeşimizin geride bıraktığı eşi ve 6 aylık çocuğunun ihtiyaçları için soranlarınız vardı. İç işleri Bakanlığının ilgilendiğini öğrendik. Biz Ahbaplar da bir ucundan tutalım istedik. Çocuğumuzun tüm öğrenim hayatı boyunca masraflarını karşılama kararı aldık.” dedi.