Ali Çamlı'ya sürpriz ziyaret!

Kayserispor eski Başkanı Ali Çamlı'ya yapılan ziyaret dikkat çekti. Şimdilerde Kayserispor için başkan arayışı devam ederken ziyaretin sebebi merak edildi.

TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Yoluna TFF 1. Lig’de devam eden Kayserispor’da başkan arayışı devam ediyor. Şehrin takımı Kayserispor ile yakından ilgilenen MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ise eski başkanlardan Ali Çamlı ile bir araya gelmesi dikkat çekti.

Sosyal medya hesabından paylaştı

Ali Çamlı’ya yapılan ziyareti MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy sosyal medya hesabından paylaştı. Ülkü Ocakları İl Başkanı Halit Yağmur ile ziyaret gerçekleştiren Ersoy, “Kayserispor Önceki Dönem Başkanlarından kıymetli ağabeyim, dostum Ali Çamlı beyefendiyi Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanımız Halit Yağmur ile beraber iş yerinde ziyaret ettik. İlgi alakası ve nazik misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

Ali Çamlı'ya sürpriz ziyaret!

Kayserispor başkanlığı için mi bir araya gelindi?

Küme düşen Kayserispor için Olağanüstü Genel Kurul Kararı alınmış, 31 Mayıs 2026 Pazar günü saat 11.00’de Kadir Has Kongre Merkezi Konferans Salonu’nda bir araya gelineceği açıklanmıştı. Bu gelişmenin ardından başkanlık için konuşulan isimlerden olan Ali Çamlı Kayseri Olay’a yaptığı açıklamada “Benim için o defter kapandı” ifadeleri ile aday olmayacağını duyurmuştu.

Halit Yağmur'da paylaştı

Ziyaret sonrası Ülkü Ocakları İl Başkanı Halit Yağmur'da sosyal medya hesabından paylaşım yaparken, “Kayserispor Önceki Dönem Başkanlarımızdan Ali Çamlı Beyefendiyi, Kıymetli Ağabeyim MHP Kayseri Milletvekilimiz Baki Ersoy Beyefendi ile birlikte iş yerinde ziyaret ettik. Misafirperverliği, samimiyeti ve hoş sohbeti için kendilerine teşekkür ediyoruz.” dedi.