Akşener'den sert eleştiri! 'Al birinden vur ötekine'

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den Kayserili Çevre Şehircilik ve İklim değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'ye sert eleştiri. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Akşener'den sert eleştiri! 'Al birinden vur ötekine'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den Kayserili Çevre Şehircilik ve İklim değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'ye sert eleştiri. Akşener bugün partisinin grup toplantısında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

6 Şubat tarihinde yaşanan deprem ile ilgili önceki dönem Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ve Çevre Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'yi hedef alan Akşener yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Depremin 1. haftasında enkazın altındaki vatandaşlarımıza saatlerdir ulaşılamamışken utanmadan, dayanıklı yollar sayesinde ulaşım kesintisiz sağlanmış oldu diyebilen bir ulaştırma ve altyapı Bakanı vardı o gün. Birinci yılında ise milletimiz konteynerlerde 2. kışını geçirirken utanmadan adeta dalga geçer gibi, ölüsü olmayanlar yani depremde kaybı yaşamayanlar, ‘kaybı olmayanlar bize mis gibi villa verdiniz diyor’ diyebilen bir çevre ve şehircilik Bakanı var. Al birinden vur ötekine."