Akşener'den Kayseri mesajı...

'Esnaf kardeşim 15 TL'ye sattığı yumurtayı 45 TL'ye, 17 TL'ye sattığı tavuğu 40 TL'ye satmaya başladığı için 'Çağ mı atladık?' diye soruyor.'

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Akşener'den Kayseri mesajı...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kayseri ziyaretleri ile ilgili sosyal medya hesabından dikkat çeken paylaşımlar yaptı.

Akşener'den Kayseri mesajı...
Esnaf ziyaretleri sırasında kendine dert yanan vatandaşları paylaşan Akşener, şu ifadeleri kullandı: 
Tomarzalı pancar üreticisi ağabeyimizin; sadece kendi toprağını sulamak için, pancarını üretmek için bu kadar mücadele etmek zorunda kalması normal mi? Elbette değil...Çalışanın emeğini görmezden gelen bu nankör düzeni hep beraber değiştireceğiz!
Bünyanlı esnaf kardeşim 15 TL'ye sattığı yumurtayı 45 TL'ye, 17 TL'ye sattığı tavuğu 40 TL'ye satmaya başladığı için; "Çağ mı atladık?" diye soruyor. Kim bilir, belki de zamanında "ekonomiye çağ atlattık" derken bunu kastediyorlardı. Ama hiç merak etmeyin, beraber çözeceğiz... Artan maliyetler, memleketimizin her yerinde olduğu gibi Kayserili üretici kardeşimi de hayvanlarını satmaya zorluyor… "Köylü milletin efendisidir." diyerek başlayan hikâyemiz; Ak Parti iktidarının elinde, "beş müteahhit milletin efendisidir." kâbusuna dönüşüyor.

Akşener'den Kayseri mesajı...

Akşener'den Kayseri mesajı...