Akşener'den, Erdoğan'a Kayseri'de sert sözler!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kayseri'de iktidara yüklendi. İktidar cephesinin kendilerine yönelik suçlamalarına sert çıkan Akşener, 'Kendine gel muhterem. Bu nasıl bir dildir. Bizi PKK ile suçladılar, bir taraftan bebek katilinin kardeşini TRT'ye çıkardılar. Ey Recep bey, senin sol elinde PKK, sağ elinde Hizbullah var' dedi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Akşener'den, Erdoğan'a Kayseri'de sert sözler!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kayseri’de Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlediği açık hava toplantısında vatandaşlara seslendi. Akşener, “İYİ Parti sıradan bir parti değildir. Kuruluş aşamasından bugüne kadar her türlü tehdide maruz kaldı. Bir kişi bile bunların karşısında korkup kaçmamıştır. Bizim partimiz cesurlar hareketidir. Kadınıyla, erkeğiyle, genciyle cesurdur. Bizim partimiz kurulduğu andan itibaren Türkiye’nin sigortasıdır” diye konuştu.
Akşener'den, Erdoğan'a sert sözler: Bir elinde..."RECEP BEY SENİN SOL ELİNDE PKK, SAĞ ELİNDE HİZBULLAH VAR"
Vatandaşlara, "Savaşa gider gibi seçim propagandası yapanların tamamını Osmanlı tokadı ile gönderin" diyen Akşener, şöyle devam etti:
"Kılıçdaroğlu diyormuş ki, 'Meral hanım Abdullah Öcalan’ı çıkarsak.' Ey Recep bey, senin sol elinde PKK, sağ elinde Hizbullah var. Kayserili şehitlerimizin kanı olan PKK sol elinde, Gaffar Okkan'ın kanı olan Hizbullah sağ elinde. Sen bana mı diyorsun. İftiralara asla prim vermeyeceğiz. Kayseri’mizi kalkındıracağız, gençlerimizim umutlarını yeniden bu ülke için umutlu hale getireceğiz. Biz artık bu ülkeyi dürüstlükte, çalmadan, çırpmadan birlikte kalkındıracağız. Artık siyaset böyle olacak."
Akşener'den, Erdoğan'a sert sözler: Bir elinde...Akşener yaptığı açıklamaların ardından partisinin Milletvekili adaylarını da tanıttı ve destek istedi. Akşener, vatandaşlara çağrıda bulunarak, "14 Mayıs'ta sandığa gidin, bir oy Kemal'e, bir oy da Meral'e kullanın" dedi.
Akşener'den, Erdoğan'a sert sözler: Bir elinde...

İYİ Parti mitinginde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da vatandaşlara seslendi. 
Akşener'den, Erdoğan'a sert sözler: Bir elinde...Akşener'den, Erdoğan'a sert sözler: Bir elinde...Akşener'den, Erdoğan'a sert sözler: Bir elinde...Akşener'den, Erdoğan'a sert sözler: Bir elinde...