'Aklımız da kalbimiz de güzel şehrimiz Kayserimizde'

Saadet Partisi Kayseri Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Arıkan'dan 17 Aralık mesajı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
'Aklımız da kalbimiz de güzel şehrimiz Kayserimizde'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Saadet Partisi Kayseri Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Arıkan'dan 17 Aralık mesajı. Arıkan 17 Aralık 2016'da hain terör örgütü tarafından kalleşçe Şehit edilen 15 Askerimizin vefat yıldönümü dolayısıyla anma mesajı yayınladı.

Arıkan resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı videoda şu ifadeleri kullandı: "17 Aralık 2016. Bugün Kayseri’de çarşı iznine çıkan askerlerimize düzenlenen hain saldırının 7. yıl dönümü. Şehadete ulaşan, 15 Mehmetçiğimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum. Masum insanların hedef alındığı bu saldırıyı sadece Kayseri değil tüm Türkiye derinden hissetti. Bugün 2024 bütçe çalışmaları vesilesiyle Ankara’dayız. TBMM’de bütçe görüşmelerine devam ediyoruz fakat aklımız da kalbimiz de güzel şehrimiz Kayserimizde. Bu vesileyle 17 Aralık 2016 tarihini Türkiye tarihinin en kara günlerinden biri olarak hatırlıyor terörün her türlüsünü şiddetle kınıyorum."